SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Şehir Kayseri'de Mağlup Oldu

0
Güncellendi - 2016-01-12 16:49:33
B.Şehir Kayseri'de Mağlup Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı, deplasmanda Kayseri ekibi Uğur Spor'a 88-70 mağlup oldu.

Bahçeşehir Koleji Celal Sandal Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Leyla Yücel-Tolga Kaplan hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın ilk çeyreğine iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı sayıların üretildiği birinci çeyreği Uğur Spor 23-20 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte ise Malatya Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti. Dış atışlarda büyük bir yüzdeyle oynayan turuncu yeşilliler, ikinci çeyrekte 28 sayı üretti ve devreyi 48-39 önde tamamladı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise Uğur Spor, ev sahibi olmanın avantajıyla birlikte üstünlüğü ele aldı. Üçüncü çeyrekte hücumda daha etkili taraf olan Kayseri temsilcisi, bu çeyrekte 26 sayı üretirken, Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 16 sayı buldu.

Son çeyrekte ise Malatya Büyükşehir Belediyespor oyundan düştü. Hücumda ve savunmada iyi işler yapan Uğur Spor, son çeyrekte 23 sayı üretti. Son çeyrekte hücumda etkisiz kalan Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 6 sayı kaydedebildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız