SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Alanya Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-01-29 03:52:51
B.Yeni Malatya Alanya Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 20.haftasında 2 Şubat Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde en çok etkilenen il olan Malatya’da geride kalan haftada oynanması planlanan maçları ertelemişti. Bu kapsamda 27 Ocak Pazartesi Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanması planlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması da ileri bir tarihe ertelendi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşmasının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmesi tartışmalara neden olurken, sarı kırmızılı takım ani bir kararla Antalya’ya gitti. 

Özellikle yaşanan depremden dolayı etkilenen futbolcuları isteğiyle Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını Antalya’da sürdürülmesine karar verdiği öğrenilirken, Malatya’da yaşayan futbolcuların aileleri de bu kampa dahil edildi. 

YENİ TRANSFERLERDE ANTALYA KAMPINDA YER ALIYOR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bir yandan Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan ise transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı kırmızılılar,  Fransız merkez orta saha oyuncusu Remi Walter’ın ardından İzlandalı santrafor Vidar Örn Kjartansson’u transfer etti. 

Yeni transferler Remi Walter ile Vidar Örn Kjartansson, sarı kırmızılı takımla resmi sözleşmeyi imzalamalarının ardından takıma katıldı. Her iki oyuncu da Antalya’daki kamp çalışmalarında yer alıyor.

Öte yandan takımın kampında yer alan bir yabancı oyuncu ise kulübün resmi sosyal hesabında paylaşılan fotoğrafta dikkatlerden kaçmadı. Bu oyuncunun 22 yaşındaki Burundili orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye olduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız