SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- Beşiktaş Maçı Hakemi Tedirgin Etti

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 32. Haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler açıklandı. 13 Temmuz Pazartesi gecesi oynanacak B.Yeni Malatyaspor- Beşiktaş maçını, büyük takımlar lehine olan maç yönetimi nedeniyle 'eyyamcı' nitelendirmeleri yapılan Fırat Aydınus yönetecek.

Buna göre, 13 Temmuz Pazartesi 21.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Fırat Aydınus düdük çalacak.. Aydınus’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Aleks Taşcıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yasin Kol ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Süper Ligin 32.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

11 Temmuz Cumartesi

21.00 Göztepe-Gençlerbirliği: Mete Kalkavan

12 Temmuz Pazar

18.30 MKE Ankaragücü-Galatasaray: Atilla Karaoğlan

21.00 Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor: Abdulkadir Bitigen

21.00 Fraport TAV Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor: Halis Özkahya 

13 Temmuz Pazartesi

18.30 Kasımpaşa-Çaykur Rizespor: Arda Kardeşler

18.30 Hes Kablo Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü: Halil Umut Meler

21.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: Fırat Aydınus

21.00 İttifak Holding Konyaspor-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır

21.00 Yukatel Denzlispor-Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • HAS (3 yıl önce)
    Fırat Aydınus Beşiktaşlı Ali sansalan Fenerbahçeli Yaşar kemal uğurlu Fenerbahçeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (3 yıl önce)
    Ben de bu hakemin maçı adil yönetmeyeceğini düşünenlerdenim. Takım ligde kalmak istiyorsa bu maçı ne pahasına olursa olsun alacak. Düşme adayı diğer takımların kalan maçları da Malatyaspor için büyük avantaj. Aksi takdirde yani maçı almazsa ben bu ligde kalmak istemiyorum. Allaha ısmarladık diyerek bir alt ligin yolunu tutacak. Allah göstermesin eğer düşersek en az 20 yıl daha geri gelmenin hayalini kurar ve ah ile vah ile yılları sayarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Yahu bu adam bangır bangır ben Beşiktaşlıyım dediğini sağır sultan bile duydu.Bu nasıl bir iştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK GÜMÜŞOĞLU (3 yıl önce)
    Lig sonunda puan eşitliği durumunda şu anda çekiştiğimiz rakiplerimizden sadece ilk yarı 2-0 yenildiğimiz ve hala oynamadığımız Rizespor'a karşı dezavantajımız var diğerlerine karşı ikili averajda üstünüz ligin sonu ise en az 3-4 takımın puanlarını eşit olarak bitireceğini gösteriyor. Rizesporla maçı da kendi lehmize çevirir isek büyük avantaj sağlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nahir ataman (3 yıl önce)
    Kimsenin gormedigi bisey var 4.hakem goztepe macinda hikmet karamani tribune yollatan ayni hakem bu kadar baska hakemmi kalmadi ayni hakemi gonderiyorsunuz yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hakem adil olursa bence beşiktaşı yeneriz en kötü berabere kalırız ama hakem pislik yaparsa gereksiz sekilde kırmızılarida bizim futbolculara gösterirse hem bjk ya hemde rizeye yeniliriz 2. Bir ali sansalan vakkasi korkutuyor beni...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İşler gerçekten çok zorlaştı Beşiktaş maçı çok zor işin kötü tarafı trapzon ceza aldığı için 3. Olan takımız şampiyonlar ligine gidecek olması ve Sergen hocanın bizim takımı tanıması haydi kaplanlarim benim bu saatten sonra bu maçı alacağınıza ve Sergen hocaya biz ölmedik ayaktayız selamı vereceginize inanıyorum işiniz zor ama zaferleri inananlar kazanır futbol şansı yanınızda olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen Hoca.nın bizim takımı tanıması bizim işimize yarayacaktır. Adam takımı riskli oynatıyor. Son dakikalara çok dikkat etmek gerek, eğer bir gol atıp beklersek Bjk illa ki 2 ya da 3 gol atacaktır. Biz önce gol yememek için sonra da kontrataklarla Umut Yousuf ve Fofana'yı iyi kullanarak sürpriz goller için oynamalıyız. Sergen.li Bjk.nin ancak böyle kanatlarını yolup İstanbul.a gönderebiliriz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyamus (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    bu maçta hakem makem vız gelir tırıs gider.KAPLAN AYAĞA KALKTI artık kimsenin tuzağına düşmeyecek inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağsalim (3 yıl önce)
    Hakemler içinde en çok beğendiğim kişi, dürüstlüğü, efendiliği ve tarafsız maç yönetimiyle Yaşar Kemal Uğurlu' dur. Allah bu genç hakemimizin yolunu açık etsin. Fırat Aydınus ne kadar eyyamcı olursa olsun Ali Şansalan gibi .... olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Size katılıyorum Sağsalim, Fırat AYDINUS'un damarına basılmadığı müddetçe hak ve adaletli bir şekilde maç yöneteceğine inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Artık hakemlikte son yılları pozisyonlara uzak ne yaptığı belirsiz oyuncularımız ikili mücadelelerde çok dikkatli olmalıdır bu hakem bizi yakabilir bakınız Ali Baba bizi nasıl yaktı orda Gökhan gösterilen karttaki esas amaç Gençlerbirliği maçına ayar vermekti o gün o hakem gokhani ikinci sarı karttan bir şeyler bahane edip atacaktı ben gençler Birliği macindaki iki puana yanıyorum kardeşim bu takımı çok tenkit ettim ama Sivas maçında hepsinin alnından öpüyorum iyi mücadele ettiler bu şehirde paraları kalmaz paralarını almak en doğal haklarıdır onuda alırlar bundan sonraki üç maç hesap macidir kim sinirlerine hakim olur maçları son duduge kadar birakmazsa o takım ligde kalır .
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    bu hakem eyyamcının kıralı ne beşiktaşlı ne başka takımlı kimin arabası yürüyorsa, yani kim kayığı yüzüyorsa ona biner.BU HAKEME DİKKAT
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Ya bu adam beşiktaşlı kafayı yicem ...
    0
    0
    Yanıtla