SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Zorlu Periyoda Giriyor

0
Güncellendi - 2020-01-22 02:08:11
B.Yeni Malatya Zorlu Periyoda Giriyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, üst üste zorlu karşılaşmalar oynayacak. Kupada tur şansını zora sokan sarı kırmızılılar, ligde ise Trabzonspor’u konuk ettikten sonra Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında sahasında Süper Ligin lideri Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Mücadele, 23 Ocak Perşembe günü saat 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. İlk karşılaşma Sivas’ta oynanmış ve Demir Grup Sivasspor sahadan 4-0’lık üstünlükle ayrılmıştı. 

Sarı kırmızılılar, kupa maçının ardında ligde kritik ve zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Malatya temsilcisi, ligin 19.haftasında 27 Ocak Pazartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’da oynanacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 20.haftasında ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek. Mücadele, 2 Şubat Pazar günü 16.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’na oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Takım ruhen çökmüş,inanç kalmamış.sahamızda rizeye bile yenildikten sonra daha bunun zorlu periyodumu kaldı.Her maçımız kabusa döndü.Adil başkan dan bile soğudum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Takimda birlik olmak takim ruhu yok olmuş Erol hocadan sonra severk sevkle hiç bir maçi Izlemedik hep korku kendimizi yeyip biterdik Her geri pasda ödümüz patlardi erol hoca gitti o heycan bitti nedense bize her mac kabus gibi Kayseri denizli hariç bütün maçlar kalp kirizi noktasinda saç baş yoldurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Zorlu periyoda ne hoca var ne transfer eldeki futbolcu gitmek istiyor aquah ve jahovic lisanslarınj istiyor kaos var ama başkandan 1 açıklama yok Böyle Ciddiyetsiz Vizyonsuz insanları istemiyoruz bu kulübün sahibi Malatyalilardir sayin Adil Gevrek bu kulüp babanın Mali değil Yönetim İstıfaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bu oyunla,bu futbolla,bu yönetimle,BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE. sonumuz hayır ola............................
    0
    0
    Yanıtla