SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Ankara'da Çıkış Arayacak

0
Güncellendi - 2019-09-11 02:26:51
B.Yeni Malatyaspor Ankara'da Çıkış Arayacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 3 haftalık bölümde 3 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü yenerek, ligde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

2019-2020 sezonuna Medipol Başakşehir galibiyetiyle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki oynadığı iki karşılaşmada önce Trabzonspor  ardından da Alanyaspor'a mağlup oldu.

Milli araya moralsiz giren sarı kırmızılılar, ligin dördüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Ligde ilk 3 haftalık bölümde sadece 3 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, MKE Ankaragücü karşılaşmasına çıkış maçı olarak bakıyor.

SÜPER LİGDE HEYECAN KALDIĞI YERDEN SÜRECEK

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek. BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin dördüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü 17.00'da MKE Ankaragücü ile Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Ligin dördüncü haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

13 Eylül Cuma

20.30 Galatasaray-Kasımpaşa (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

14 Eylül Cumartesi

17.00 Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor (Başakşehir Fatih Terim Stadı)

20.00 Antalyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor (Antalya Stadyumu)

20.00 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Beşiktaş (Kalyon Stadyumu)

15 Eylül Pazar

17.00 MKE Ankaragücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Eryaman Stadyumu)

17.00 Çaykur Rizespor-Göztepe (Çaykur Didi Stadı)

20.00 Yukatel Denizlispor-Konyaspor (Denizli Atatürk Stadı)

20.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

16 Eylül Pazartesi

20.00 Alanyaspor-Fenerbahçe (Bahçeşehir Okulları Stadyumu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız