SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Dibe Doğru

0
Güncellendi - 2020-06-17 03:16:45
B.Yeni Malatyaspor Dibe Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 27.hafta maçları geride kalırken, ligde üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında Kasımpaşa karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetle haftayı 16.sırada tamamladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında Mart ayında ertelenen Süper Lig’de heyecan yeniden başladı. Ligde 27.hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne olurken, sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden BtcTurk Yeni Malatyaspor istediği sonucu alamadı ve tehlike hattının içerisine girdi. 

27.haftada deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe’yi 3-1’lik skorla mağlup eden Trabzonspor, puanını 56’ya yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü. Göztepe ise 37 puanda kaldı ve haftayı sekizinci sırada tamamladı. Şampiyonluk yarışını sürdüren Medipol Başakşehir ise sahasında Erol Bulut’un çalıştırdığı Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 mağlup etti ve 56 puanla haftayı ikinci sırada tamamladı. 43 puanda kalan Alanyaspor ise 27.haftada altıncı sırada yer aldı. 

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Demir Grup Sivasspor ise 27.haftada sahasında Yukatel Denizlispor’u konuk etti. Yiğidolar, mücadelede ilk yarının son saniyelerinde buldukları golle rakiplerini 1-0 mağlup etti. Sivasspor, haftayı 52 puanla üçüncü sırada tamamladı. 

RİZE YÜKSELDİ, GALATASARAY YARA ALDI

Ligin 27.haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor, şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti.

Rize temsilcisi, Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle puanını 28’e yükseltti ve tehlike hattından uzaklaştı. 50 puanda kalan Galatasaray ise haftayı dördüncü sırada tamamlarken, şampiyonluk yarışında büyük bir yara almış oldu. 

ANTALYASPOR, BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA ALTIN BULDU

Süper Ligin 27.haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Fraport-TAV Antalyaspor’u konuk etti. Ligin alt sıralarından uzaklaşmak isteyen Antalyaspor, Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. 30 olan puanını 33’e yükselten Akdeniz temsilcisi, 27.haftayı 10.sırada tamamladı. 

Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Beşiktaş ise koronavirüs arası sonrası yeniden lige dönüşte umduğunu bulamadı. Siyah beyazlılar, sahasında Antalyaspor’a kaybederken, 44 puanda kaldı ve haftayı beşinci sırada tamamladı. 

FENERBAHÇE’DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ, KAYSERİ AVANTAJINI KULLANAMADI

Ligde 27.haftada Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor, FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi. 

Kayserispor, maçın ilk bölümünde 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak, dipten kurtulmak isteyen sarı kırmızılılar, eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi. İkinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti. 

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle birlikte puanını 43 yaptı ve haftayı yedinci sırada tamamladı. Kayserispor ise 22 puanla ligin son sırasında bulunuyor. 

GAZİANTEP VE ANKARAGÜCÜ PUANLARI PAYLAŞTI

Ligde 27.haftada orta sıralarda yer alan Gaziantep Futbol Kulübü sahasında ligde tehlike hattında bulunan MKE Ankaragücü’nü konuk etti. 

Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Gaziantep Futbol Kulübü, aldığı 1 puanla birlikte ligdeki puanını 33’e yükseltti ve dokuzuncu sırada yer aldı. Puanını 24 yapan MKE Ankaragücü ise haftayı 17.sırada tamamladı. 

GENÇLERBİRLİĞİ, KONYASPOR’A GEÇİT VERMEDİ

Ligde yer alan bir başka Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ise sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren iki takım kazanmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girdi. Sahasında rakibini 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği, puanını 31 yaptı ve 12.sırada yer aldı. 26 puanda kalan İttifak Holding Konyaspor ise 15.sıraya geriledi. 

KASIMPAŞA, MALATYA’DA İSTEDİĞİNİ ALDI

Ligin 27.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk etti. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede BtcTurk Yeni Malatyaspor rakibi karşısında 1-0 öne geçti ancak avantajını koruyamadı. 

Mücadelenin ilk yarısını 1-0 üstün tamamlayan sarı siyahlılar, ikinci yarıda 5 dakika içerisinde kalesinde gördüğü 2 golle rakibine 2-1 mağlup oldu. 

Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet elde edemeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, haftayı 25 puanla 16.sırada tamamladı. Malatya deplasmanında altın değerinde bir 3 puan alan Kasımpaşa ise haftayı 29 puanla 13.sırada tamamladı. 

Süper Ligin 27.haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Göztepe-Trabzonspor: 1-3

Fenerbahçe-Hes Kablo Kayserispor: 2-1

Medipol Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor: 2-1

Beşiktaş-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa: 1-2

Gençlerbirliği-İttifak Holding Konyaspor: 2-1

Çaykur Rizespor-Galatasaray: 2-0

Gaziantep Futbol Kulübü-MKE Ankaragücü: 1-1

Demir Grup Sivasspor-Yukatel Denizlispor: 1-0.

Bu sonuçların ardından 27. haftada puan durumu şöyle oluştu:

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Saldıray (3 yıl önce)
    Yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    En önemli savaş kuralı nedir; İnanmak ve kazanmak için öldürmen gerek.Öldüremezsen ölürsün ve bu dava biter.Bizimle alay etmeyin beyler.Kalacaksanız oynayın ve kazanın,gidecekseniz sahaya hiç çıkmayın,zaten düşmüşüz düşeceğimiz kadar.
    0
    0
    Yanıtla