SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baba' Hakan Söyler..

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımı Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Hakan Söyler'in bir erkek bebeği dünyaya geldi. Özel Mavi Nokta Hastanesi'nde doğum yapan eşi Rüya Söyler'in dünyaya getirdiği bebeğe Çağrı adı verildi.

Futbolcu Hakan Söyler yaptığı açıklamada, ilk kez babalık duygusu yaşadığını belirtip, bu duygunun çok güzel olduğunu söyledi. Anlatılmaz duygular yaşadığını belirten Söyler, "Allah herkese nasip etsin. Baba olmak çok güzel bir duygu. İnşallah önce anne ve babası sonra da vatana hayırlı bir evlat olur. İkinci yarıda Malatyaspor'a da hayırlar getirsin. İnşallah bana da hayır getirir ve istediğimiz

yerlere ulaşırız" dedi. Çağrı bebeğin annesi Rüya Söyler ise, "Çok mutluyum. Gerçekten çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Herkesin bu duyguyu yaşamasını isterim" ifadelerini kullandı. Çağrı bebeğin anneannesi Nevin Tunç da ilk torunu olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Hakan Söyler'in takım arkadaşı Ramazan Kahya da, Hakan ve Rüya Söyler çiftini tebrik ederek, "Allah analı babalı büyütsün. Bu mutluluğu birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız