SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Kızıyla Görünce..

A- A+ PAYLAŞ

Dersaneden çıkan kızını arkadaşı ile gören babanın, kızına tokat atıp, arkadaşı olan gençle kavga ettiği, gözaltına alınan iki kişinin ifadeleri alındıktan sonra salıverildiği bildirildi. Bu arada, genç bir kadın da evinin önünde cinsel tacize uğradığı gerekçesiyle polise başvurdu.

BABA KIZDI..
Olay, Cumartesi akşam 20.00 sıralarında Dabakhane Mahallesi’ndeki bir dershanenin önünde meydana geldi. Buradaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 18 yaşındaki E.A. adlı kız öğrenci, arkadaşı 19 yaşındaki F.A. ile yürürken, babası ile karşılaştıklarını, burada babasının yanındaki gençle tartışmaya başladığını, o arada kendisine dönüp bir tokat vurduğunu, ancak ne babasının, ne de arkadaşının birbirlerine bıçak çektiğini gördüğünü anlattı.

“Kasten Yaralama, Tehdit ve Bıçak Çekme İddiası” suçlamasıyla ifadeleri alınan 46 yaşındaki R.A. ile F.A.’nın ifadelerinin alınmasından sonra salıverildikleri bildirildi.

TACİZ İDDİASI..
Öte yandan Cumartesi gecesi polise başvuran 32 yaşındaki F.Ç. adlı bayan, 20.00 sıralarında Fırat Mahallesi’ndeki evine yaya olarak giderken, arkasından bir ayak sesi duyduğunu, evinin bulunduğu apartman girişine yöneldiğini, zile basıp kapının açılmasını beklediği sırada, daha önce görmediği ancak görse tanıyabileceği bir şahsın kalçasına dokunup kaçtığını bildirdi. Polis, sapığın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız