SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Korkusundan!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da dondurma almak için gittiği marketten evine dönmekte olan 6 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucunda geçirdiği kazadan dolayı değil, baba korkusundan ağladı.

Kaza, Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün önünde meydana geldi. 6 yaşındaki küçük Kemal, evlerinin yakınındaki markete giderek dondurma aldı. Yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan küçük Kemal'e, burada N.C. yönetimindeki 44 DD 096 plakalı otomobil çarptı.

Kazadan sonra yere yatan küçük Kemal,geçirdiği kazaya ve vücudundaki hafif sıyrıklara ağlamak yerine babasından yiyeceği dayak için göz yaşı döktü. Sürekli olarak, 'Babam beni öldürecek" diye ağlayan küçük Kemal'i çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza yerine gelen annesine yine babası için 'Babam beni öldürecek' diye ağlayan küçük Kemal, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük Kemal'in sağlık durumunu iyi olduğu belirtildi.

Otomobil sürücüsü N.C., polis ekiplerince gözaltına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor. (Bu kaza ilk fotoğrafta)

YASAĞA RAĞMEN..
Bu arada dönüş yasağı tabelası olan noktada dönmek isteyen sürücü, hem kendi hayatını ve hemde başka sürücünün hayatını riske attı. Kaza anı ise MOBESE kamerasına takıldı.

Kaza, Atatürk Caddesi'nin girişinde meydana geldi. Önünde tarfik polisinin seyir halinde olmasına aldırış etmeyen bir sürücü, "Sola Dönüş Yasağı" tabelasının dikili olduğu noktada durarak, sola dönmek istedi. Ancak, dönüş esnasında aynı istikamette gelen aracın arka kısmına çarptı. Arkadan gelen aracın durumu fark ederek, yavaşlaması büyük bir kazayı engellemiş oldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne ait MOBESE kamerasınca kaydedilen kazada her iki otomobilde de maddi hasar oluştu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (İkinci fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız