SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baba Memleketi" Yatırımı

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatyalı işadamı Ali Şahin, 'baba memleketi' diyerek 15 milyon TL'lik su ürünleri işletmesi kurdu.

Arguvan ilçesi doğumlu olan Ali Şahin, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Alima Su Ürünleri İşletmesi'nin 6 bin 500 metrekare alanının balık entegre tesisi olarak kullanıldığını belirterek, "Malatya'da 4 bin 800 ton, Elazığ'da bin 900 ton, 3 bin 800 ton Tunceli Çemişgezek, bin 900 ton Tunceli Munzur Buzçayı'nda alabalık üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

Alima Su Ürünleri İşletmesi'nde şu anda 80 kişi istihdam ettiğini, 2012'de bunu 150'ye ve 2015 yılında ise 400'e çıkarmayı hedelediklerini söyleyen Ali Şahin, 15 milyon TL'lik yatırım yaptığını bildirdi. 5 yılda yatırım miktarını 30 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Şahin, "Yurt dışında da yatırımımız var. Baba memleketinde iş ve aş sağlamak için burada da yatırım yaptım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız