SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Ocağına Acı Dönüş

0
Güncellendi - 2016-12-13 03:12:35
Baba Ocağına Acı Dönüş
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Beşiktaş’ta bölücü terör örgütünün bombalı saldırısında şehit düşen Malatyalı 2 polis memurunun cenazesi Malatya’ya getirildi. Cenazeleri yüzlerce araçtan oluşan konvoy karşıladı.

Bombalı saldırıda şehit düşen 30 polisten, Malatyalı olan 22 yaşındaki Şehit Polis Memuru Okan Doğan ile 28 yaşındaki Şehit Polis Memuru Hamdi Dikmen’in cenazeleri, saat 01.00 sıralarında askeri kargo uçağı ile Malatya’ya getirildi.

Şehit cenazeleri Malatya Hava Limanı’nda törenle karşılandı. Karşılamaya şehit polislerin aileleri ile birlikte Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu,7. Ana Jet Üs Komutanı Albay Hüseyin Kanbur, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay  Şerafettin Yılmaz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Şehitlerin cenazeleri tören mangası tarafından uçaktan alınarak cenaze araçlarına konuldu. Cenazeler Şehir Mezarlığı morguna götürülürken yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşlik etti.

Şehit cenazeleri bugün Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Şehit Okan Doğan’ın cenazesi Şehir Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde, Şehit Hamdi Dikmen’in cenazesi ise  Alişar Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verilecek.

Malatyalı olan diğer Şehit Yakup Çapat'ın cenazesi ise ailesinin yaşadığı Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

sehitler

sehitpolisler1

sehitpolisler2

sehitpolisler3

sehitler1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet muhammed (7 yıl önce)
    Rabbim ailelerine sabır versin. Makamları ali olsun. Yüce Allahım bizleride şefaatlarına nail eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammet gül özbey çakır (7 yıl önce)
    Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin.Vatanımızı ve milletimizi muhafaza eylesin.pkk'nın elini tez zamanda kurutsun
    0
    0
    Yanıtla
  • SÜKRÜ YAGCI (7 yıl önce)
    ALLAH sehitlerimize rahmeteylesin sahiplerine sabir eylesin bu yapanlar kahrolsun insahlah tek bayrak tekvatan vatan bölünmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Allah (C.C.) rahmet eylesin mekanlarını cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla