SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Ocağına Ateş Düştü..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:32
Baba Ocağına Ateş Düştü..
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari Çukurca’da teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen askerlerden Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın Malatya’daki baba ocağına ateş düştü.
Malatya Merkez Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki Kurak ailesine haber verilmesi ile evde feryat koptu. Olay yerine 112 ambulansları intikal etti. Malatya Belediyesi İtfaiye görevlileri tarafından şehidin evinin bulunduğu sokak ile cadde Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin yakınları baygınlık geçirince 112 ambulanslarında müdahale edildi. Baba ise yakınları tarafından zorla teskin edildi. Bu arada, babası el arabacılığı yapan, 3 kız 2 kardeşten biri olan Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın 4 yıl önce asker olduğu belirtildi.
 
"Bizleri Cepheye Gönderin"
 

Hakkari’deki hain saldırıdan şehit olanlardan Malatyalı Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın babası Mustafa Kurak feryat edip, "Bu gençleri değil, bizleri cepheye gönderin” dedi. 
 
Malatya Şehit Fevzi Mahallesi 11. Sokak’taki şehidin evini Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret etti. Başkan Çakır, şehit babasına sabırlar diledi. Şehit babası Mustafa Kurak, “Bu gençleri cepheye göndermeyin Allah aşkına bizleri gönderin” dedi. Başkan Çakır ise “Yüreğimiz bir kez daha yandı. Ateş hepimizin yüreğine düştü. Allah sabırlar versin. Rabbim bu beladan ülkemizi kurtarsın. Kimin maşası kimin uşağı belli olmayan bu hainlerden ne için mücadele ettiğini bilmeyen bir terör belasının içerisindeyiz. Sık sık şehit haberleri alıyoruz. Hepimizin yüreğini yakıyor ama, belki şehit olmayı bekleyen binlerce vatan evladı var. Rebbim bu acıyı bir daha göstermesin. Şehit hepimizin şehidi” şeklinde konuştu. Bu arada, şehit babasının fenalık geçirmesi nedeniyle sağlık ekipleri müdahale etti.
 
Vali de Ziyaret Etti
 
Malatya Valisi Ulvi Saran da, Hakkari Çukurca’da teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın baba evini ziyaret etti. 
 
Şehidin babası Mustafa Kurak ile bir süre sohbet eden Vali Saran, şehit için dua ettikten sonra şehidin evinden ayrıldı. Vali Saran, gazetecilere bir açıklamada bulunmazken, “Başımız sağ olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız