SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baba Ocağına Döndüm"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:30
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, partilerinin Kuluncak Belediye Başkan Adayı olarak, Nurettin Akbulut’un ismini açıkladı. 

Aday isminin açıklanması nedeniyle parti il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Asiltürk, Nurettin Akbulut’un babası Ramazan Akbulut’un da Refah Partisi döneminde iki dönem partinin Kuluncak İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak “Nurettin Akbulut kardeşimiz, baba ocağına, Milli Görüş teşkilatına geri dönmüştür. Ben Nurettin kardeşimizin adaylığının, Kuluncak’a, ilçemize, Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“Büyükşehirde birinci partiyiz”

“Bazıları sonucun Allah’tan geldiğini unutuyorlar” diyen Asiltürk “İlk kez büyükşehir seçimi yapılacak. Malatya Büyükşehir adayının kazanması ilçeleri de etkileyecek. Tabi şu anda Malatya Büyükşehirde de birinci parti olduğumuz için Nurettin Kardeşimizin çalışmaları hem de Kuluncak halkının bize teveccühü bir kat daha artacaktır. Nurettin Akbulut’a başarılar diliyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bazıları sonucun Allah’tan geldiğini unutuyorlar. Biz biliyoruz ki gayret bizden Tevfik Allahtan’dır. Biz gücümüzün yettiği kadar çalışıp dua edeceğiz ve sonucu da kabul edeceğiz” diye konuştu.

“Baba ocağına döndüğüm için mutluyum”

AkP’den Kuluncak İlçe Başkanlığı görevini yürüten ancak istifa edip SP Kuluncak Belediye Başkan Adayı olan Nurettin Akbulut ise “Baba ocağına döndüğüm için mutluyum” dedi. Akbulut “Kuluncak Belediye Başkan adayı oldum. Adaylığımın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 10 yıllık siyasi birikimi tecrübemi Kuluncak halkı için, Kuluncak’a hizmet kullanacağım. Kuluncak’ta haksızlığa, siyasi dayatmaya dur demek için bir oy da sen ver diyorum” dedi.

HABER-FOTO: Güler HAZAR, yenimalatya.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız