SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Oğul Tabancayla Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da birahanede meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Bu arada, Karakavak'ta belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada baba oğul tabancayla yaralandı.

BABA-OĞUL VURULDU..
Karakavak'ta belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve daha sonra silahların kullanıldığı kavgada Abdullah ve Ramazan B. adlı baba oğul yaralandılar. Polis olaya el koydu.

BİRAHANEDE..
Edinilen bilgiye göre olay, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada A.B. (40) adlı şahsın, H.K. ve E.K.'nin bıçaklı saldırısı sonucunda ağır yaralandığı öne sürüldü.

Yaralı şahıs, Malatya Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

İpek Caddesi’nde de çıkan kavgada 19 yaşındaki A.Ö.’nün, 23 yaşındaki M.A.’yı bıçakla ağır yaraladığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken kavgaya karışan A.Ö., 22 yaşındaki H.Ö. ve 19 yaşındaki B.İ. hakkında soruşturmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız