SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Oğulun Katil Zanlısı..

A- A+ PAYLAŞ

Darende'nin Ayvalı Kasabası Kuzucakderesi mevkiinde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan baba oğulun katil zanlısının, olaydan sonra yaralı olarak hastaneye kaldırılan Veli T. olduğu bildirildi.

KAVGA İHBARINA GİDEN JANDARMA CESETLERİ BULDU..
Jandarma'dan verilen bilgiye göre; 27 Mayıs Cumartesi gecesi 21.20 sıralarında Darende ilçesi Ayvalı Kasabası Yeni Mahalle Caylakyaylası Kuzucakderesi mevkiinde silahlı kavga olduğu bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma 55 yaşındaki Hanifi Karagülle ile 20 yaşındaki oğlu Ahmet Karagülle'nin cesetlerini, birbirlerine 18 metre mesafede buldu. Olay yerinde yapılan araştırmada, Hanifi Karagülle'nin cesedine 11 metre mesafede, bir adet kuru sıkı tabanca ele geçti.

Daha sonra araştırmaya başlayan jandarma, olayın zanlısı 50 yaşlarındaki Veli T.'nin, yaralı olarak yakınları tarafından Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını, sağ bacağında 4 adet kurşun yarası bulunan zanlının vücudundaki kurşunlardan birinin Darende'deki müdahalede çıkarıldığını, şahsın durumunun ağır olması üzerine Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiğini belirledi.

TABANCA AKRABADA BULUNDU..
Jandarma, olay yerine 2-3 kilometre mesafedeki bir evde oturan Veli T.'nin evinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği bulunduğunu, ayrıca evde bulunan ve zanlının akrabası olduğu belirlenen H.T. adlı şahısta da 1 adet 9 mm. çaplı tabancanın ele geçirildiğini bildirdi.

H.T.'nin, ifadesinde, üzerinde bulunan tabancanın, Veli T. tarafından baba-oğulun öldürülmesi olayında kullanılan silah olduğunu ve olay sonrası Veli T.'nin tabancayı kendisine verdiğini söylediği kaydedildi.

SÜRÜ OTLATMA YÜZÜNDEN..
Jandarma, olayın Hanifi ve Ahmet Karagülle ile Veli T. arasında sürü otlatılması yüzünden meydana gelen anlaşmazlıktan kaynaklandığını belirtirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi edilen zanlının gözaltında tutulduğu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız