SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Öldü, Oğlu Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:21
Baba Öldü, Oğlu Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ Karayolu’nda bir aracın yola çıkan çapa motoruna çarpması sonucu 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. 

Kaza akşam saatlerinde Kale ilçesi girişine yakın bir mevkide meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 59 AJ 065 plakalı lüks otomobil, Elazığ istikametine doğru hızla ilerlerken bahçe yolundan çıkan Selami Doğan yönetimindeki çapa motoruna çarptı. Kazada çapa motorunun römork kısmı parçalanarak seyir halindeki iki başka araca çarparken çapa metrelerce savruldu. Lüks araç içerisindeki ismi öğrenilemeyen 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, çapa motoru sürücüsü Selami Doğan (47) ve yanındaki oğlu Yakup Doğan (11) ağır yaralandı. Kaza sonrası olay yerinden geçen doktor ve hemşireler hemen yaralılara müdahale ederken olay yerine gelen ambulansla çocuk yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Bu sırada iç kanama geçirdiği öğrenilen çapa sürücüsü Doğan'ın kalbi durunca olay yerinde bulunan doktorlar uzun süre şahsa kalp masajı yaptı. Bir ara kalbi duran ve sonrasında yeniden hayata döndürülen Doğan, uzun süren yapılan müdahalenin ardından kurtarılamadı.

Pirot (Kıyıcak) köyünde oturduğu öğrenilen Selami Doğan’ın tarlada oğlu ile çalıştıktan sonra evine dönmek istediği sırada kazada hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine gelen Doğan’ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız