SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba Taner!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un golcüsü, 23 golle halen lig A'nın gol kralı olan Taner Demirbaş'ın eşi Şehnaz Demirbaş, Özel Müjde Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Erkek bebeğe 'Ömer Hasan' ismi verildi.

İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan golcü futbolcu Taner Demirbaş, oğlu Ömer Hasan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi şans getireceğine inandığını söyledi. Taner, "Enteresan bir duygu. Bundan sonra onun için yaşayacağız, onun mutluluğu için çalışacağız." dedi.

Taner, oğluna verdiği isimlerden Ömer'in kendisinin ilk adı ve ayrıca Hasan'ın ise babasının adı olduğunu söyledi.

Anne Şehnaz Demirbaş da, oğlunun babası gibi futbolcu olmasını çok istediğini belirtti.

Bu arada, Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ve yardımcıları ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ali Cici de bir çiçekle hastaneye gelerek, Taner ve eşini kutladılar. Kartal'ın taşıdığı çiçekte, "Anne ve babayı tebrik ederiz. Küçük kral dünyamıza hoşgeldin.. Malatyaspor Yönetim Kurulu" yazısı vardı. Kartal, Demirbaş çiftini kutlarken, "Babasından 10 misli koşan ve inşallah Barselona'da oynayan bir evlat olur!.." dileğini söylerken, yönetici Cici de Ömer Hasan'a büyük bir altın taktı.

İlk çocuğu olduğunda Fenerbahçe kafilesi olarak Zonguldak'a deplasmana gitmekte olduklarını anlatan Teknik Direktör Kartal, durumu yolda haber aldığını ve hocasına söylediğinde, hocanın otobüsü durdurup "1 saat mola, İsmail çocuğunu görmeye gidecek ve bu bebek bize uğur getirecek" diye izin verdiğini, o sürede hastaneye giderek kızını gördüğünü ve daha sonra kafileye katıldığını, deplasman maçını da 1-0 kazanarak İstanbul'a döndüklerini söyledi.

Taner'in bebeğinin Malatyaspor'a uğur getireceğine inandığını belirten Kartal, geçtiğimiz hafta Atilla Birlik'in bir çocuğunun olduğunu, önümüzdeki hafta içerisinde de Serdar Samatyalı'nın baba olacağını, bebeklerin Malatyaspor'a uğurlu geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız