SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baba Vasiyetiydi, Geldik.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:45
A- A+ PAYLAŞ

Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler, babaları Nejat Uygur’un vefatından sonra ilk şov programını Malatya’da yaptı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. yıldönümü kutlamaları kapsamında Behzat-Süheyl Uygur kardeşler Malatya Park’ta eğlenceli şovları ile sevenleri ile buluştu. Duayen Tiyatrocu Nejat Uygur’un oğulları olan, Behzat-Süheyl Uygur kardeşler, babalarını kaybettikten sonra ilk defa Malatya Park’ta program yaptı. Sayısız eser ve ödüle imza atan merhum tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un çocukları Uygur kardeşler, sevenlerini adeta kırıp geçirdi.

Programın başında konuşan Behzat Uygur, “Bize bu tarih önceden verilmişti. Sonra babamın vefat edince, AVM yönetimi ‘erteleyelim’ dedi. Biz de şunu söyledik. Bize babamızdan kalan en önemli vasiyet şu idi. ‘Asla sahneyi bırakmayacaksınız, şovunuz varsa mutlaka devam edeceksiniz.’ Biz de acımıza rağmen buradayız” ifadelerini kullandı.

Parçalar da seslendiren Behzat-Süheyl Uygur kardeşler uzun uzun alkış aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız