SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Baba Vasiyetiydi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da babasının vasiyetini gerçekleştiren bir memur, hastaneye tekerlekli sandalye ve sedye bağışladı.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçe Belediyesi’nde düzenlenen tekerlekli sandalye ve sedye teslim töreninde konuşan Kaymakam Erkan Bulgan, "Yeşilyurt’un yetiştirdiği işadamları ve bürokratları, buradan ayrılsalar da ilçeleri ile irtibatlarını koparmıyorlar. Bugün bunun bir örneğini daha yaşıyoruz. Atilla Partal ve ailesi, babaları Mehmet Partal'ın anısına hayırlı bir bağışta bulunuyorlar. Kendilerini tebrik ederim" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, "Belediyemize ulaştırılan tekerlekli sandalyeleri teslim için buradayız. Güzel ve kalıcı bir armağan" diyerek “20 yılı aşkın süredir İstanbul'da ikamet eden hemşehrimiz Atilla Partal’ın babası Mehmet Partal ilkokuldan arkadaşımdı" şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalye ve sedyeyi bağışlayan Atilla Partal da, kendisinin İstanbul'da memur olduğunu, babasının vasiyeti üzerine aile olarak karınca kararınca hayır hizmeti yaptıklarını belirterek, "Babam 15 yaşından beri ilçemize hizmet etti. Berberdi ancak, sünnetçi ve dişçi olarak da görev yaptı. Tabi doktorların yetkisini aşmadan hizmet yaptı. İhtiyaç sahiplerine gece gündüz hizmet etti. İhtiyaç sahiplerini ücretsiz sünnet ederdi. Vefat etmeden önce yürüyemedi. Sıkıntı çekti. Vasiyet etti, ‘eğer maddi imkanınız iyi olursa yürüyemeyenlere tekerlekli sandalye alın’ dedi. Biz de evlatları olarak babamızın vasiyetini yerine getirip, Yeşilyurtular Derneği ile irtibata geçtik. Aldığımız 10 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet sedyeyi, Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne teslim ediyoruz” dedi.

Tekerlekli sandalyeler ve sedye, hastanede ve sağlık ocaklarında kullanılmak üzere Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Demirtaş ve Hastane Müdürü Yusuf Doğan'a teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız