SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba ve Oğulları Çetesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:28
Baba ve Oğulları Çetesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince işadamlarına yönelik olarak "İştirak Halinde Nitelikli Yağma" suçunu işledikleri iddia edilen 4 kişi yapılan operasyonda gözaltına alındı. Operasyonda 4.5 kilo da esrar ele geçirildi.

KOM Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen başarılı operasyonda, bazı işadamı ve kuyumculara yönelik olarak “İştirak halinde nitelikli yağma” suçunu işledikleri iddiası ile B.A. çocukları F.A. ve R.A. ile M.G. adlı şüpheliler düzenlenen operasyonda gözaltına alındılar.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dokümana el konulurken, aramalar esnasında yaklaşık 4.5 kilo esrar maddesi de elde edildi.

KOM’daki sorgularının ardından şüpheliler  “iştirak halinde nitelikli yağma” iddiasıyla Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. 

Dün gece geç saatlerde biten ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.A. çocukları F.A. ve R.A. ile M.G. adlı şüpheliler tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne sevk edildiler.

KOM Şubesinin yaptığı başarılı operasyon ile ilgili olarak Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün bugün kamuoyuna bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız