SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Babacığımı Götürmeyin.."

A- A+ PAYLAŞ
 
BURSA- Malatya 2. Kara Hava Alayı'nda meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır'ın (35) cenazesi, Bursa'nın Karacabey ilçesinde gözyaşlarıyla defnedildi. Cenazede şehidin 2 yaşındaki kızı Nazlı'nın "Babacığımı götürmeyin" diye ağlaması herkesi duygulandırdı.
 
Dün akşam saatlerinde Malatya 2. Kara Hava Alayı'na ineceği sırada henüz belirlenemeyen bir arıza sebebiyle düşen helikopterde Yüzbaşı Erhan Kındır hayatını kaybetti. Pilot Yüzbaşı Kındır'ın yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. 
Şehit Yüzbaşının cenazesi ilk önce Karacabey Hamidiye Mahallesi 14. Sokak'taki baba ocağına getirildi. Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır'ın 2 yaşındaki kızı Nazlı da cenaze törenine anneannesi Sevim Batu ile birlikte geldi. Küçük kız evin önündeki cenaze töreninde çığlıklarıyla herkesin yüreklerini dağladı. Şehidin annesi Melek ve babası Ramazan Kındır'ın 'Kınalı Kuzum' demesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Yakınları ve komşuları, şehit annesi ile babasını sakinleştirmek için çalıştı. Vali Harput, şehit annesinin elini öperek baş sağlığı diledi. 
 
Karacabey Ulucami'de ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Vali Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Bursa milletvekilileri, AKP Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve yüzlerce vatandaş katıldı. Şehidin cenazesi için saf tutan vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Cenaze namazını İl Müftüsü Mahmut Gündüz kıldırdı. 
 
Şehit Yüzbaşı Kındır'ın kızı Nazlı'nın cenaze töreninde 'baba baba' diye ağlaması herkesi duygulandırdı. Bir türlü sakinleştirilemeyen Nazlı, babasının tabuttaki fotoğrafını öperek uğurladı. Küçük kız, tabutun araca bindirilmesi üzerine 'Babacığımı götürmeyin' diyerek ağladı. Küçük kızın gözyaşları törene katılan komutanları da ağlattı. Küçük kızın eline bir oyuncak tabanca verilmesi dikkat çekti. 
 
BANDOYA TEPKİ 
Tabutun cenaze aracına yüklenmesinin ardından belediye bandosu cenaze marşı çalmaya başladı. Buna tepki gösteren bir vatandaş, "Bandoyu kesin kardeşim. Bu Müslüman cenazesi" diyerek tekbir getirilmesini istedi. Bunun üzerine herkes tekbir getirerek cenazeyi taşıdı.Yüzbaşının cenazesi gözyaşlarıyla Karacabey Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. 
 
MALATYA'DAKİ UĞURLAMA TÖRENİNE ORGENERAL KIVRIKOĞLU DA KATILMIŞTI 
Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır için Malatya Havaalanı'nda düzenlenen uğurlama törenine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayrı Kıvrıkoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Malatya Vali Vekili İnci Sezer Becel, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluş yöneticisi ile askeri erkan katılmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız