SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babaları Adına Okul

A- A+ PAYLAŞ

Aksoğanoğlu ailesi tarafından babaları Mustafa Aksoğanoğlu adına 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu yaptırılacak. Okul yapımına ilişkin protokol Valilik makamında düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

"MUTLU GÜN.."
Vali Halil İbrahim Daşöz, Anaokulunun yapımına ilişkin olarak düzenlenen protokol törenindeki konuşmasında, “ Malatya için mutluluk verici bir hizmetin yerine getirilecek olması nedeniyle mutlu bir gün. Aksoğanoğlu ailesi tarafından babaları adına 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu yaptıracaklar. Kendilerini böyle bir hizmeti gerçekleştirecek olmaları nedeniyle kutluyorum. Parkın belediye ile de yapılan görüşmeler sonrasında bir park bölgesinde yeşil alanla iç içe olması için araştırma yaptık. Okul Şeker Fabrikası karşısındaki alana yapılaccak. Okulun yapımı konusunda çabaları olan Milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’na da teşekkür ediyoruz” dedi.

Aksoğanoğlu ailesi adına konuşan Affan Aksoğan’da 6 yıl önce vefat eden babaları adına okul yaptırma fikrinin o dönemlerde gündeme geldiğini bu konuda Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun da çalışması olduğunu ifade ederek, “ Gelinen noktada babamızın adına bir Anaokulu yaptırmaya karar verdik. Bu okulun Malatyamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Protokol imza töreninde Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç’un yanı sıra, Aksoğanoğlu ailesinden İrfan Aksoğanoğlu ile Adnan Aksoğanoğlu’da hazır bulundular.

Konuşmanın ardından Anaokulu yapımına ilişkin protokol Vali Halil İbrahim Daşöz ile Affan Aksoğanoğlu arasında imzalandı. (Üstteki fotoğrafta)

BARO YARDIMI..
Bu arada Malatya Valiliği tarafından başlatılan Kardeş Okul Projesi kapsamında Malatya Barosu tarafından iki kardeş okula 2 bin YTL yardım yapıldı.

Valilikte düzenlenen para yardım programında Malatya Barosu tarafından, Vali Halil İbrahim Daşöz'e teslim edilen 2 bin YTL okul yetkililerine verildi. Para töreninde, Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç da bulundu.

Malatya Baro Başkanlığı tarafından Kardeş Okul Projesi kapsamında kendilerine kardeş okul olarak seçilen merkez Karahan Şehit Sürmene Akgöl İlköğretim Okulu ve merkez Kendirli Sıtma Pınarı İlköğretim Okulu'na biner YTL olmak üzere toplam 2 bin YTL maddi katkıda bulunmuşlardı. (Alttaki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız