SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Babam Yoğun Bakımda"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da önceki gün Esenlik Şirketi’ne ait çöp kamyonunun Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde temizlik yaptığı esnada çarptığı yaşlı şahsın kazada ciddi şekilde yaralandığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Yeşilyurt Belediyesi’nin sınırları içinde temizlik görevinde bulunan Esenlik Şirketine ait bir temizlik aracı ile görevliler çevreyolu üzerinde çöp toplarken, yaşlı bir vatandaşa çarpmış ancak yaşlı şahsın olayda yara almadan ayağa kalkıp gittiği iddia edilmişti. Olay sonrası yaşlı şahsın oğlu A.A’nın Yeşilyurt Belediyesi’ne giderek para istediği ve olumlu yanıt verilmeyince belediye binasının camlarını kırdığı ileri sürülmüştü. 

Olayın basına yansıması üzerine açıklama yapan A.A’nın kardeşi ise babasının olaydan yara almadan ayağa kalktığı iddialarının doğru olmadığını, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü belirtti. 80 yaşındaki babasının vücudunda birçok kırık bulunduğunu belirten A:A’nın kardeşi, Yeşilyurt Belediyesi yönetiminin kazadan sonra babasıyla ilgilenmediğini ileri sürdü.

Kazaya ilişkin sorularımızı yanıtlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, temizlik aracının çarptığı yaralanan yaşlı şahsın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü doğrularken, Belediye yönetiminin ilgisiz kaldığı iddialarını ise yalanladı. Gerek Esenlik Şirketi yöneticileri gerekse Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yöneticilerinin hastaneye giderek sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat “Tabiki böyle bir kaza olmasını istemezdik ama adı üzerinde kaza. Yaralanan vatandaşın durumu biraz sıkıntılı. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavisi sürüyor. Gerek Esenlik Şirketi’nin yöneticileri gerekse belediyedeki ilgili birim yöneticilerimiz yaralan vatandaşımızı ziyaret etti ve yapılabilecek ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi” dedi.

Başkan Polat, yaşlı şahsın oğlu A.A’nın oğlunun belediyenin camlarını kırdığı şeklindeki iddialarla ilgili olarak da şunları söyledi: “Elindeki levye ile belediye binasının camını çatlattı ama camlarımızı yere indirmedi. Tabi bu bir kazadır. Böyle bir anda oluşan gerilimle camlarımızı çatlattı ama camlarımızı indirdiği doğru değil. Olaya polis müdahale etti ve Savcılıkça ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yaralanan vatandaşın durumunu yakından takip ediyoruz.“

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız