SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Babamı Vuran Cehennemde.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:10
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Polis Memuru Şahin Altmış'ın 10 yaşındaki oğlu Enes'in çizdiği resim yürekleri dağladı. Çizdiği resmi, şehit babasının mezarının üzerine bırakan Enes, hem ağladı hem de ağlattı. 

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Nurettin Yaşar ile 6. sıra adayı Ufuk Önalan ile birlikte Kurban Bayramı’nın ilk ziyaretini Şehir Mezarlığındaki Şehitliği ziyaret ederek gerçekleştirdiler.

Çalık, Yaşar ve Önalan, son terör örgütü saldırılarında Şırnak’ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi ile yine Şırnak’ta şehit düşen Şehit Polis Memuru Şahin Altmış’ın aileleriyle bir araya geldiler.

Çalık, Şehit Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gafure Tanrıverdi ve baba Hasan Tanrıverdi’ye başsağlığında bulunarak, mezarın başında okunan duaya eşlik etti. Çalık, anne Gafure Tanrıverdi ile birlikte zaman zaman gözyaşı döktü. Anne Gafure Tanrıverdi, oğlunun isminin Malatya’da yaşatılması talebinde bulundu. Çalık ise, Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin isminin en Malatya’da sonsuza dek yaşatılacağını söyledi ve konuyu Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğini söyledi. Milletvekili Nurettin Yaşar ve 6. sıra adayı Ufuk Önalan’da şehit ailesiyle yakından ilgilenerek acılarına ortak oldular.

HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Çalık, Yaşar ve Önalan, daha sonra Şehit Polis Memuru Şahin Altmış’ın mezarını ziyaret ederek, burada şehidin ailesi ile birlikte dua okudu. Çalık burada şehit Polis Memuru Şahin Altmış'ın eşi Özlem, çocukları Furkan, Zeynep ve Enes ile bir araya geldi. 

Şırnak'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Polis Memuru Şahin Altmış'ın 10 yaşındaki oğlu Enes'in çizdiği resim yürekleri dağladı. Çizdiği resmi, şehit babasının mezarının üzerine bırakan Enes, hem ağladı hem de ağlattı. 

13 Eylül'de  Şırnak'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Şahin Altmış'ın ailesi, Kurban Bayramı'na buruk bir şekilde girdi. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, şehitliği ziyaret ederek, şehit Polis Memuru Şahin Altmış'ın eşi Özlem, çocukları Furkan, Zeynep ve Enes ile bir araya gelerek, acılarını paylaştı. İlkokul öğrencisi olan 10 yaşındaki Enes'in çizdiği resim ise herkesi gözyaşına boğdu. 

Şehit babasının mezarını öpen ve gözyaşı döken Enes, 'cennetteyken' ismini verdiği resminde şehit babasını, annesini, ağabeyini ve ablasını çizerek, Hz. Muhammed'in cennette kendilerini karşılamasını vurguladı. 

Küçük Enes, 'babamı vuran leş cehennemde' resminde ise babasını şehit eden teröristlerin öldürülme anını çizdi ve resmin altına 'ateş 91999999999999999 sonsuz derece' yazdı. 

Şehit Şahin Altmış'ın eşi Özlem Altmış, küçük oğlu Enes'in çizdiği resmi AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a anlatırken, gözyaşlarına boğuldu. Çalık, küçük Enes'in çizdiği resimleri incelerken gözyaşlarını tutamadı.

Çalık, Yaşar ve Önalan, Şehitlik Anıtı önünde mezarlıkta görevli imamınyaptığı toplu duaya katılarak şehit aileleriyle birlikte dua okudular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız