SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Babamızın Kesesinden Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:49:02
A- A+ PAYLAŞ

AKPMalatya Milletvekili Mustafa Şahin, ilçe programları kapsamında Kale ilçesini ziyaret etti. 

Beraberindeki partililerle ilk olarak Kale esnafını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin esnafın görüş ve düşüncelerini dinledi. İlçe programında köy ziyaretlerini de ihmal etmeyen Milletvekili Şahin, Kale ilçesine bağlı Kale, İkizpınar, Sarıot, Yukarı Mestikan köylerini ziyaret ederek, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Kale köyünde konuşan Mustafa Şahin şunları söyledi:

“Vatandaştan kopup da ben muhtar oldum, ben milletvekili oldum, ben belediye başkanı oldum deyip de havaya girerseniz, 3 gün sonra vatandaş o havanızı alır. Bizim yegane mihenk taşımız da hakemlik yapacak olan da milletimizdir. Bizde ne ekersen onu biçersin derler. Vatandaşımızın gönlünde taht kuramamışsan, teveccühlerine mazhar olmamışsan, onların eksikliklerini, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını giderememişsen, taziyesinde, mevlidinde, düğününde bulunmamışsan, zor günlerinde yanında olmamışsan, hizmetini yapamamışsan yarın vatandaş sandığa gittiği zaman seni tercih eder mi? Etmez. Bizler devletin bize vermiş olduğu imkanları vatandaşımıza sunmakla mükellefiz. Hizmetleri babamızın kesesinden harcamıyoruz. Hizmetleri halkımıza ulaştırmak için devlet bize milletvekili olarak maaş veriyor.”

Teşkilatlarının gönüllü teşkilatlardan oluştuğunu da ifade eden Şahin, “Kesinlikle teşkilatımızın yapmış olduğu hizmetler, teşkilattan gelme bir milletvekili olarak söylüyorum. Teşkilatlarımızın ne kadar zor şartlar altında bu görevleri üstlendiklerini en iyi bilenlerdenim. Bizler devletten maaşlarımızı alıp, gelip buralarda yerinde kullanılıp kullanılmadığını takip ediyor, sizlerin dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Teşkilatlarımız ise Allah razı olsun, işlerini, güçlerini bırakıyor, gönüllük esası içerisinde gelip sizlerin duasını almak için gayret gösteriyorlar. Bizler teşkilatlarımızın bize çizmiş oldukları yol haritasını takip ediyoruz. Bu ülkenin mamur edilmesi için, ülkenin sıkıntılarının giderilmesi için, bu ülkenin daha demokratik, sosyal bir hukuk devleti olması, anlatılanların icra edilmesi için gayret göstermemiz lazım. Amacımız bu. Bizden önceki hükümetler farklı davranmışlar. Hamdolsun bizim çizgimiz bu. Bu yolda ilerliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız