SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Babanı Çok Seviyorduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:33
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, 1 Kasım'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını ifade etti. 

CHP Adayı Aslanoğlu, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesi'ni ziyaret etti. İlçede bir dizi temaslarda bulunan Erdem Aslanoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

ARAPGİRLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Arapgirliler, kendilerini ziyarete gelen rahmetli Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu'nu bağırlarına bastı. 

Aslanoğlu'nba büyük bir ilgi gösteren Arapgirliler, "İnşallah baban gibi olursun. Hepimiz babanı çok seviyorduk. Seninde onun gibi olmasını istiyoruz" dediler. 

Bir marangoz atölyesinde çalışan esnafa yardımcı olan ve tahtaya çivi çakan Aslanoğlu, bir esnafın babasının fotoğrafını dükkanında göstermesiyle birlikte duygu dolu anlar yaşadı. 

"BİZİ TAKLİT EDİYORLAR"

Aslanoğlu, ziyaretinde yaptığı konuşmada, CHP'nin seçim bildirgesinin çok büyük bir takdir gördüğünü kaydederek, "Diğer partiler bizim seçim bildirgemizden birçok şeyi kopyalayıp, halka sunuyorlar. Geçen seçimde 'kaynak nerede?' diye sordular, şimdi baktık ki, kendileri de aynı vaatlerle öne çıkıyorlar. Demek ki bu ülkede kaynak var, demek ki bu ülkede her şeyi yapacak şey var. Partimizde bunu dikkatlice irdeleyip, halkımıza sunuyor" ifadelerini kullandı. 

'Bizim için önemli olan Türkiye' diyen Aslanoğlu, "Türkiye, şuanda ince bir noktada. Şapkamızı önümüze koyup, hepimizin düşünmesi lazım. Uçurumun kenarındayız. Uçurumun kenarından hep birlikte bu ülkeyi çıkarmamız lazım" dedi. 

"ASLANOĞLU BAYRAĞINI EN YUKARIYA TAŞIMAK İSTİYORUM"

Aslanoğlu, daha sonra partisi tarafından Kemal Çzalper İlkokulu'nun yanında düzenlenen mahalle mitingine katıldı. 

1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimde Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını dile getiren Aslanoğlu, "Herkesten rica ediyorum, bu seçimde Türkiye'nin geleceğini oylayacağımızı aklımıza getirelim. Türkiye uçururum dibinde. Biz, Türkiye'yi uçurumun dibinden çıkarmak istiyorum. Bunun için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bende seçilirsem, Malatya'ya hizmetler yapmak istiyorum. Aslanoğlu isminin bayrağını en yukarıya taşımak istiyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız