SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babası Arabada Bıraktı, Polis Kurtardı

0
Güncellendi - 2016-07-17 02:40:34
Babası Arabada Bıraktı, Polis Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, otoparka bırakılan pikapta mahsur kalan ve sıcaktan bunalan çocuğu, polis ekipleri aracın camını kırarak kurtardı.

Olay, Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici Sokakta meydana geldi. Muhtar olduğu öğrenilen Sadık K. sokaktaki otoparka 44 DU 330 plakalı pikabını yanında getirdiği 3 yaşındaki çocuğu Yusuf K.’yı da içerisinde bırakarak, işlerini halletmek üzere oradan ayrıldı.

Otopark görevlileri,  pikabın içerisinde ağlama sesi duyunca aracı kontrol ettiler ve içerisindeki Yusuf K.’yı fark etti. Görevliler, kilitli olan pikabın kapısını açamayınca Emniyete ihbarda bulunarak yardım istediler.

Olay yerine gelen polis ekipleri de kapıyı açamayınca,. Bir polis memuru, eline aldığı taş parçası ile pikabın arka koltuk kelebek camını kırdı. Camın kırılması ile birlikte kapıyı açan polisler ter içerisinde kalan, sıcaktan bunalan ve ağlamaktan yorgun düşen çocuğu, dışarı çıkardılar.

Çocuğu kucağına  alan polis memuru, gölgeye götürdüğü çocuğu suyla serinletmeye çalıştı.

Çocuk kurtarıldıktan sonra olay yerin gelen baba  Sadık K., aracı 5 dakikadır otoparka bıraktığını söylerken, otopark görevlileri aracın yaklaşık 45 dakikadır otoparkta olduğunu iddia etti. Bazı vatandaşlar babaya tepki göstererek, “Kucağına alıp götürseydin” dediler.

Oğluna sarılan ve olayın şokunu atlatamayan baba Sadık K., kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere tepki gösterirken, Yusuf K. olay yerine gelen ambulansta Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

cam1

cam2

cam3

cam4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Servet (7 yıl önce)
    Allah akıl fikir versin o sıcakta 3 yaşındaki çocuk tek başına arabada bırakılır mı?
    0
    0
    Yanıtla