SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babası Malatya'dan Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:58
Babası Malatya'dan Gitti
A- A+ PAYLAŞ
İzmir Foça'da askeri araca bombalı saldırı düzenleyerek 2 askeri şehit eden,9'u asker 12 kişiyi de yaraladıktan sonra Şanlıurfa'ya eyleme giderken güvenlik güçleriyle girdikleri silahlı çatışmada 2'si polis, 1'i asker 4 kişiyi yaralayıp, yakalanacağını anlayınca üzerindeki bombaları patlatarak ölen canlı bomba 29 yaşındaki Burhan Bozkurt'un cesedini babası 59 yaşındaki Mehmet Bozkurt teslim aldı. Baba Bozkurt, "Akıllı uslu oğlumu nasıl canlı bomba yaptınız? PKK'yı lanetliyorum. Çocuklarımızdan elini çeksin" dedi.
 
Şanlıurfa'da Viranşehir- Ceylanpınar Karayolu'nun 9'uncu kilometresinde 2 Eylül'de uygulama yapan güvenlik güçleri, teröristlerin saldırısına uğradı. 4 kişinin yaralandığı çatışmada yakalanacağını anlayın canlı bomba Ahmet Bal sahte kimlikli Burhan Bozkurt üzerindeki bombayı patlatarak öldü. Terörist arkadaşı Yunus Çiçek de yaralandı. Çiçek'in sorgusunda, 9 Ağustos'ta İzmir'in Foça İlçesi'ndeki 2 askerin şehit edildiği askeri araca bombalı saldırıyı da Bozkurt'un düzenlediği ortaya çıktı.
 
CESEDİ BABASI ALDI
Canlı bomba Bozkurt'un cesedi otopsi yapılmak üzere götürüldüğü Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından teşhis için 2 gün bekletildi. Bozkurt'un babası Mehmet Bozkurt dün akşam saatlerinde Adana'ya gelerek Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabip huzurunda morgdaki oğlunun cesedini teşhis etti.
 
'YAVRUMUN AKLINI NASIL ÇELDİNİZ?'
Malatya'nın Darende İlçesi'ne bağlı Balabalan Beldesi Hisarcık Köyü'nde oturan baba Mehmet Bozkurt, PKK'ya lanet yağdırdı. Oğlunu 5 yıldır görmediğini ifade eden baba Bozkurt, "Oğlum akıllı, uslu bir çocuktu. Okulunu hiç aksatmazdı. Nasıl böyle bir çocuğu canlı bomba yaptılar? Yavrumun aklını nasıl çeldiniz, nasıl kandırdınız? Lanet olsun PKK'ya. Artık, örgüt çocuklarımızdan elini çeksin. Bir an önce PKK yok edilsin, başka ana ve babalar ağlamasın" dedi. Baba Bozkurt, PKK'lı terörist oğlunun cenazesini toprağa vermek üzere teslim aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız