SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babaya Son Bakış... Son Selam

0
Güncellendi - 2016-08-25 15:25:09
Babaya Son Bakış... Son Selam
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak'ın Uludere İlçesi Andaç Köyü yakınlarında yola patlayıcı tuzaklayan PKK'lı teröristlerin askerlere roketatar ve otomatik silahlarla ateş açması sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal (35), memleketi Malatya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Ünsal’ın naaşı, helallik alınmak üzere son kez Battalgazi İlçesi Hanımınçiftliği Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Şehidin annesi Adile, babası Hüseyin, eşi Fatma ve kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü.  Şehidin baba evinden Kürtçe ağıtlar yükseldi.

Helallik alınmasının ve duanın ardından şehidin naaşı Şehir Mezarlığı’na götürüldü. Şehidin cenaze törenine  şehidin ailesi ve yakınları, Vali Mustafa Toprak, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdulkadir Gündem, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, ilçe belediye  başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

şehitüsteğmenÖğle namazına müteakip, İl Müftüsü Ümit Çimen’in kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehit Ünsal’ın cenazesi, şehitlikte toprağa verildi.

KÜÇÜK YUSUF, ŞEHİT BABASINI ASKER SELAMIYLA UĞURLADI

Cenaze töreninde her şeyden habersiz etrafına gülücükler saçan ve yakasındaki babasının fotoğrafına bakan Şehit Ünsal’ın 5 yaşındaki oğlu Yusuf Erkan Ünsal babasını asker selamıyla uğurladı.

Eşinin naaşına sarılarak gözyaşı döken Fatma Ünsal ise, ‘beni bırakıp nereye gidiyorsun?’ diyerek ağıt yaktı. Şehit eşini asker selamıyla son yolculuğuna uğurlayan Fatma Ünsal, güçlükle ayakta durabildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

IMG_7122 IMG_7139 IMG_7167 IMG_7273

şehit2

şehit3

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Yusuf yüzlüm, insallah rabbim şehid babanı peygamber efendimize komşu kılsın.seninde başın dik olsun çünki sen şehid oğlusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yalçın kasapoğlu (7 yıl önce)
    bu sabilerin ne günahı var yetim bırakanları allahım sen kahreyle allah belanızı versın kansız zuriyetsiz şerefsizler
    0
    0
    Yanıtla
  • murat özhan (7 yıl önce)
    yavrum seni buhale düşürenlerin allah belasını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (7 yıl önce)
    Allah mekanını cennet eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah Idaçlı (7 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin... Geri de kalanlara sabirlar versin....
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman kılınç (7 yıl önce)
    Akrabamdır allah rahmet eylesin er yada geç bu kahpelerin sonu gelecek ve o şehitlerin çocukları daha huzurlu bir hayat yaşayacaklar allahın izni ile allah onları kahretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (7 yıl önce)
    Yani ne diyeyim şimdi benim oğlumda Tunceli dağlarında JOH ve şimdi operasyonda bu acıyı hissettim sanki oğlum Şehitmis gibi BU VATAN BIZIM unutmayın biz her zaman 18 yasindayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Bu çocukları yetim bırakanlara,Yüce Allahım sonsuza kadar azabını eksik etmesin.Amin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Sözün bittiği yerdeyiz..!
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    BU ÇOCUĞU VE BUNUN GİBİ ÇOCUKLARI VE AİLELERİ BABASIZ BIRAKAN ŞEREFSİZLER,İNSANLIKTAN YOKSUN SOYSUZLAR NE YAPARSANIZ YAPIN ELİNİZE BİR ŞEY GEÇMEYECEK. DAĞLARDA GEBERECEKSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Karkın (7 yıl önce)
    Şehidimize rahmet, ailesine sabır diliyorum. Hainler asla bu ülkeyi bölemeyecektir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    Allah sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMAZAN BOZKURT (7 yıl önce)
    RABBİM MAĞFİRETİYLE YARGILASIN ŞEHADETİNİ KABUL ETSİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaSporluFK (7 yıl önce)
    Bu Çoçuğu Yetim Bırakan Vatan Hainlerinin Allah C.C İki Cihandada Kahreylesin
    0
    0
    Yanıtla