SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babasını Öldürdü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:27
Babasını Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çalışmadığı gerekçesiyle babasıyla gece kavga eden genç, uyuyan babasının kafasına balyozla vurarak öldürdü. 
 
Olay, merkez Taştepe Mahallesi 5. Cadde 3. Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işçisi olan Celal S. (50), iddiaya göre, gece çalışmadığı gerekçesiyle tartıştığı oğlu Aykut S. (18) tarafından evin bahçesinde uyurken başına balyozla vurularak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, olay gecesi Celal S., bir yakınlarını cenazesine giderek taziyede bulundu. Gece evine dönen Celal S., oğlu Aykut S. ile tartıştı. İddiaya göre, tartışma sonrasında evin bahçesinde uykuya dalan Celal S.’yi oğlu Aykut S., kafasına balyozla 4-5 kez vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine giden Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, yaptığı soruşturmada olan Celal S.’nin eşinin büyük oğlunun yanına gitmesi nedeniyle, gece oğlu Aykut ile kaldığını belirledi. Cinayet Bürosu ekipleri, olayın şüphelisi Aykut S.’yi şehir merkezinde yakalayarak gözaltına alındı.
 

Sorgulamasında suçunu kabul eden Aykut S.’nin, çalışmadığı gerekçesiyle babasını kendisini dövdüğünü, kendisinin de babasının yatarken balyozla başına vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

 
Olay yerindeki incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adlı Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Baskil nüfusuna kayıtlı Celal S.'nin yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız