SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babasını Tabancayla Vurdu

0
Güncellendi - 2016-01-17 21:00:00
Babasını Tabancayla Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Bir kişi, kavga ettiği babasını tabanca ile ateş açarak dizinden vurdu.

Olay, Eskimalatya yolu Çatyol mevkiinde meydana geldi. Bir kişinin tabanca ile ateş açılması sonucunda yaralandığı ihbarı üzerine çok sayıda ekip bölgeye gönderildi. Olay yerine giden polise kipleri D.Demir adlı şahsın sağ dizinden 1 adet kurşun yarası ile yaralandığını belirledi ve şahsı 112 ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne gönderdi. Şahıs kendisini yaralayan kişinin 55 yaşlarındaki oğlu Z. Demir olduğunu söyledi.

Bu bilgi üzerine polis ekipleri aynı zamanda İstanbul’da yaşadığı belirtilen Z.Demir’i yakalamak için çalışma yürüttü, ancak şahıs yakalanamadı.

Polis ekipleri olay yerinde 1 adet boş kovan buldu ve delil olarak aldı.

Aile içi anlaşmazlık sonucu çıkan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

AİLE KAVGASINDA 1 YARALI..

Bu arada  aile içinde çıktığı belirtilen bıçaklı kavgada 23 yaşındaki bir kişi aldığı bıçak darbesi sonucunda ağır yaralandı.

Olay, Pazar akşam saat 19.00 sularında Kaynarca Mahallesi Memur Sokakta meydan geldi. Bıçakla ağır yaralanan Yusuf Taş (23) adlı şahıs, olay yerinden özel otomobil ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Polis ekipleri olayın meydana geldiği evin önünde yaralanan şahsın yakınları ile karşılarken, evin içinde ise olaya karışanların olduğunu tespit etti. Polis ekipleri yaralanan şahsın yakınlarını olay yerinden uzaklaştırırken, evde bulunan ve olaya karıştığı iddia edilen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yaralı şahıs hastanede polise verdiği ilk ifadesinde kendisini bıçaklayan şahısların eşinin dayıları olduğunu ileri sürdü.

Gözaltına alınan şüpheliler ise, ilk ifadelerinde yaralı şahsın alkollü olduğunu ve kendi kendisini bıçakladığını iddia ettiler.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız