SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babasının Ölüm Yıldönümünde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 yıl önce Zirve Yayınevi'ne düzenlenen baskında bıçaklanarak öldürülen 3 kişiden birisi olan Alman Tilmann Geske'nin 10 yaşındaki kızı Miriam Geske, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın anısına düzenlenen yüzme yarışmasında 3 dalda birinci oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği'nin merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal anısına organize ettiği yüzme yarışmasına, 18 Nisan 2007 tarihinde Zirve Yayınevi'nde öldürülen Alman Tilmann Geske'nin 10 yaşındaki kızı Miriam Geske de katıldı.

Eğitimini Malatya'da sürdüren Miriam Geske, seronomide yer alarak, saygı duruşunda bulunup, okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti. Miriam Geske'nin İstiklal Marşı'nı yüksek sesle okuduğu görüldü. Yarışmaya annesi Suzanna Geske ile birlikte gelen Miriam Geske, kendi grubunda 50 metre sırtüstü, 100 metre serbest ve 50 metre serbest dallarında birinci oldu. Suzanna Geske ve kızı, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız