SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babaya Son Bakış

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:57
Babaya Son Bakış
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde Pazartesi gecesi polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Serdal Toprak (31), Malatya’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Umut Emre’nin babasına son bakışı yürekleri dağladı. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından helikopterle Malatya’ya getirilen Toprak’ın cenazesi, helallik alınmak üzere son kez baba ocağına götürüldü. Şehidin babası Bekir, annesi Zahide, eşi Burcu Toprak ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Toprak’ın cenazesi, Çarşı Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Umut Emre, her şeyden habersiz oyun oynarken, şehidin eşi Burcu Toprak güçlükle ayakta durabildi. Şehidin cenazesinde yakınları Kürtçe ağıt yaktı. 

Şehit Toprak’ın 4 yıldır Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı ve 5 yıl önce Burcu Toprak ile evlendiği öğrenildi. 

Cenaze törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı. 

Bakan Tüfenkci, şehit Toprak’ın ailesine başsağlığı diledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hepimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Acımız büyük” dedi.

Tüfenkci, Bakan olduğunu şehit cenazesine gelirken öğrendiğini de sözlerine ekledi. 

AĞBABA'NIN MESAJI..

Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde terör saldırısında şehit olan Malatya Doğanşehirli polis memuru Serdal Toprak için taziye mesajı yayınladı.

Ağbaba mesajında şunları kaydetti:

"Maalesef Türkiye her geçen gün evlatlarını kaybediyor. Gencecik fidanlarımız toprağa düşüyor. Son olarak Şanlıurfa'da Doğanşehirli hemşehrimiz polis memuru Serdal Toprak'ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Her gün Türkiye'nin dört bir yanına acı haberlerin gittiğine üzüntüyle tanık oluyoruz, derinden sarsılıyoruz. Her geçen gün yürekler yakan, evlere ateşler düşüren, toplumsal birliğimizi ve kardeşliğimizi zedeleyen terörün bir an önce son bulması için yeni bir acı haber daha gelmeden herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Şehidimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız