SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babuktu'da Cinayet

A- A+ PAYLAŞ

Kiltepe Babuktu tren hattı mevkiinde 36 yaşındaki Selami Sarıkaya adlı şahıs, kavga aralarken açılan ateş sonucu kasık ve karnından vurularak yaşamını yitirdi.

Dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak polis vukuat raporunda şu bilgi verildi:

“29/04/2009 günü saat: 20.30 sıralarında Haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste silahlı kavga olduğunu bildirmesi üzeriye olay yerine giden görevlilerimizce, Maktul S.S.’nin kasık ve karın kısmından av tüfeği ile yaralı olduğu görülmüş, olay yerine gelen ambulans vasıtasıyla, şahıs devlet hastanesine oradan da ileri tetkik ve tedavi amacı ile araştırma hastanesine sevk edilmiş, şahıs araştırma hastanesinde EKS olmuş, olayla ilgili yapılan araştırmada yukarıda belirtilen adreste firari şüpheli ile müştekinin, şüpheliler E.T.., G.D. ve kimliği tespit edilemeyen iki şahısın yanından geçerken aralarında çıkan tartışma neticesinde E.T. ve yanında bulunan şahısların önce M.K. ya saldırdığı, M.K.’nin olay yerinden kaçması üzerine müştekiyi darp ettikleri, kavga olayını gören H.T., U.D. ve maktül S.S.’nin tarafları ayırdıkları, bu sırada karşıdan gelen firari şüpheli M.K.’nin kavga ettikleri şahısların üzerine av tüfeği ile ateş ettiği ve S.S. ya isabet ettiği tespit edilmiş, olayla ilgili suç aleti tüfeğin ve firari şüphelinin yakalanması mümkün olmamış olup, tahkikata devam edilmektedir.”

Polis olayla ilgili olarak 24 yaşındaki G.D. ile 33 yaşındaki E.T.’yi yakalarken, 33 yaşındaki M.K. adlı şahsı aramaya başladı.

KADIN VURULDU..
Bu arada Mücelli Caddesi’nde de saat 20.30 sıralarında kız isteme yüzünden 44 yaşındaki P.E. ve 31 yaşındaki M.M. ile 26 yaşındaki M.V. ve 24 yaşındaki H.K. arasında kavga çıktığı, P.E.’nin M.V. tarafından silahla dizinden, M.M.’nin ise H.K. tarafından kafa vurmak suretiyle burnundan yaralandıkları bildirildi. İki yaralı hastaneye kaldırılırken polis M.V. ve H.K.’yi arıyor.

KAZAYLA ANNESİNİ YARALADI..
Öte yandan, Fırat Mahallesi’ndeki evinde eşi ile tartışmakta olan 29 yaşındaki A.F. adlı şahıs, kazayla 49 yaşındaki annesi A.F.’yi sol diz üzerinden yaralandı. Şahıs tarafından evin yanındaki boş arsaya atılan silah polis tarafından bulunurken, şahsın aracında da 1 şarjör ve 5 adet 7.65 mm çaplı mermi ele geçti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız