SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baca Tüttürmemiz Lazım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den  Malatya’nın Darende ilçesi Belediye Başkanlığı adayı olan Doktor Süleyman Eser, “Hemşerilerimiz iş adamlarımızı getirip organize sanayisinde bir iki baca tüttürmemiz lazım” dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AKP’den Darende Belediye Başkanlığı adayı olan Dr. Süleyman Eser, Tryandafil Oteli’nde kahvaltılı istişare toplantısı yaptı. Toplantıya; belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, AKP İlçe Başkanı ve ilçe Gençlik Kolları Başkanı ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Süleyman Eser, “Ben zaten içinizden birisiyim. Size hizmete 7 yaşında başladım. Nasıl mı diyorsunuz. 7 yaşında sofra kurarak ve sofra kaldırarak başladık. Babam muhtardı belediye başkanı oldu hizmete öyle başladık sizlere. Sofra kurduk sofralar kaldırdık ve hizmeti öyle öğrendik. Babam öyle yetiştirdi ki bizi, kim gelirse gelsin köyün en fakiri adamı gelse hizmeti benden beklerdi. Rahmetlik babam özellikle hizmet etmemi beklerdi. Bizde gurur kibir olmaz. Bu günde kısmet imiş layık görüldü görev verildi. Sizin yanınızdayım sizden birisiyim sizinleyim bundan da çok mutluyum. Her zaman desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“Yabancıyı Darende’mize nasıl getirebiliriz, nasıl döviz girdisi sağlayabiliriz, esnafımızı nasıl kalkındırabiliriz, onun çabası içinde olacağız” diyen Eser, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kayısıyla, tarımla bir yere gidilemeyeceği ortada. Bunlardan bu kadar oluyor. Bu kumaştan bu kadar elbise oluyor. Bunu yaşıyoruz görüyoruz. O zaman ne yapacağız, girdi sağlayacağız mutlaka. Girdi sağlamamız lazım. Organize sanayimizin üzerinde durmamız lazım. Hemşerilerimiz iş adamlarımızı getirip organize sanayisinde bir iki baca tüttürmemiz lazım. Organize sanayiyi faaliyete geçirdiğimiz zaman Balabanlı, Yeniceli, Aşağı Ulupınarlı hanımıyla gelip çok rahat çalışabilir. O zaman eve bir maaş değil iki maş birden girer o zaman ekonomik kalkınma olur güzellik olur o zaman Darende’yi görmek istiyorum.”
Eser, güzel bir seçim süreci geçirilmesini dilediğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız