SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bacadan Girdi Sürüyü Boğazladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:07:01
Bacadan Girdi Sürüyü Boğazladı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar beldesinde kurt saldırısı sonucu 18 koyunun telef olduğu bildirildi. 

Hamit Kurnaz, yaptığı açıklamada, beldeden bir kişiyle ortak hayvancılık yaptığını belirtti. Ağıla giren kurdun sürünün yarısını telef ettiğini bildiren Kurnaz, ''Kurt, hayvanlarımızı boğazlayıp atmış. Sabaha karşı komşular ağıldaki köpeğin havlamasını duymuş ama kimse bakmamış. Kurdun ağıla bacadan girmiş olabileceğini tahmin ediyoruz. Sabahleyin hayvanları kanlar içinde görünce şok olduk. Telef olanları ahırdan dışarı çıkardık. Geçimimizi bu hayvanlardan sağlıyorduk, mağduruz'' diye konuştu. 

18 koyununun telef olduğunu belirten Kurnaz, durumu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamza Geçer'e bildirdiğini ifade etti. 

Bu arada, Hamza Geçer ve beraberindeki görevliler, koyunların telef olmasına ilişkin inceleme yaptı. Geçer, Kurnaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız