SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bacası Tütmeyen Vatandaş Varsa Bize İletin"

0
Güncellendi - 2018-01-30 03:09:06
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam Sakar, birim müdürleri ile birlikte Tecde Mahallesi Semt konağında yapılan toplantıda vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Gündüzbey, Aşağıbağlar, Cemal Gürsel, Mollakasım, Su, Yeni Mahalle, Hamidiye, Gedik, Hıroğlu, Bahçebaşı ve Tecde Mahallesinin muhtarları ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda konuşan Kaymakam Ali Sakar “Mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin sorun ve sıkıntıları yerinde görmek ve birinci elden dinlemek bir araya gelmekteyiz. Bu toplantımızda 11 mahalle muhtarımızla bir araya geldik” dedi.

Afrin Harekatını da değerlendiren Sakar, “Afrin Harekatına katılan ordumuzu Rabbim muzaffer eylesin, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini kullandı. Muhtarlar ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu kaydeden Sakar, “Sorun ve sıkıntılar bizlere ulaştıkça gerek Kaymakamlık olarak gerekse birim müdürlerimizle birlikte sorunların çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceğiz. Biz idarecilerin sizlerden isteği ise var olan sorunlarınızı bizlerle paylaşmanızdır. Bizler devletin şefkat elini sizlerle buluşturmak, bacası tütmeyen, kapısı açılmayan vatandaşlarımız şayet var ise bunları bizlere iletmenizdir. Mahallenin fakirini, yoksulunu, yetimini öncelikle sizler bileceksiniz, bizlere ilettiğiniz fakirin ve yoksulun hakkını ise bizler gözeteceğiz. Yeşilyurt ilçesi yaklaşık 300 binin üzerinde nüfusu olan bir ilçemizdir. Haliyle bütün vatandaşlarımızı yakinen tanımamız ve sorunlarına vakıf olmamız imkansızdır. Ancak siz mahalle muhtarları olarak gerek asayiş gerekse sorunların tespiti noktasında bizlerin eli, kolu, gözü ve kulağısınız” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları ise yapılan toplantıdan dolayı Kaymakam Ali Sakar ve birim müdürlerine teşekkür ederek sorunlarını iletti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı44 (6 yıl önce)
    Yandaşlık yapmayın, ayırım yapmayın, sizden olmayanlara da yani en az yüzde 50 vatandaşı dışlamayın yeter. Ayrıca bir vatandaşın bacasının tütüp tütemeyeceği devletin elindeki gelir bilgilerince mevcut. Bırakın hava atmayı. Samimi olun.
    0
    0
    Yanıtla