SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bacı.. İn Aşağıya!.'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da borcu yüzünden ağaca çıkarak intihara teşebbüs eden kadını itfaiye ekipleri aşağıya indirdi.

Edinilen bilgiye göre Sümer Park'ta yolun kenarındaki bir ağaca çıkan Güler G. adlı kadın, girdiği bunalım sonucu intihar etmek istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık, ağacın altına şişme branda çekerek tedbir aldı.

Bu arada merdivenli bir araçla ağaca çıkan itfaiye görevlisi kadını aşağıya indirdi.

Sağlık ekiplerince ambulansa konulan kadın, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kadının, borçtan dolayı ağaca çıkarak intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İKİ OLAY DAHA..
Öte yandan, Zafer Mahallesi’nde oturan 27 yaşındaki T.Y. adlı kadın, 01.00 sıralarında bileklerini keserek intihara kalkışması nedeniyle özel bir hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Kadının aşırı alkollü olması nedeniyle ifadesi alınamadı.

Yeşilyurt Yakınca beldesinde oturan 31 yaşındaki S.I. adlı kadının da, işsizlik nedeniyle bunalıma girdiği ve fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştığı, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız