SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Antrenör Kursu Açılacak

0
Güncellendi - 2017-12-25 01:02:29
Badminton Antrenör Kursu Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, badminton ikinci kademe antrenörlük kursunun açılacağı bildirildi.

  Türkiye Badminton Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan badminton ikinci kademe antrenörlük kursu, 20 Ocak-3 Şubat tarihlerinde Malatya’da açılacak.

  Kursa katılmak isteyenlerde aranan belgeler şöyle:

4 adet sakalsız ve kravatlı vesikalık fotoğraf, diploma sureti (noter tasdikli), öğrencilerden öğrenci belgesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezalı olmadığına dair yazı (aslı), sağlık raporu, savcılık iyi hal kağıdı (aslı), nüfus cüzdan fotokopisi.

  Kursa katılmak isteyen adayların  isim, soy isim ve il belirterek Ankara Garanti Bankası Anafartalar Şubesi 711-6299430 nolu (İBAN: TR55 0006 2000 7110 0006 2994 30) hesabına badminton antrenörlüğü için 500 TL para yatırarak, dekontu evraklarına eklemek zorunda oldukları da kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız