SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Milli Takım Kampına Davet Edildiler

0
Güncellendi - 2017-12-13 03:00:27
Badminton Milli Takım Kampına Davet Edildiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Badminton Takımı’ndan 10 sporcu ile 2 antrenör, Badminton Milli Takımı’na davet edildi. Badminton Milli Takımına davet edilen ilimizden 10 sporcu ve antrenörleri Merve Aslan ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştı.

  Türkiye Badminton Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Milli Takım Kampı Ankara’da 13-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi Spor Salonunda yapılacak olan Uluslararası Gençler Badminton Turnuvasına Milli Takım Sporcusu Mehmet Ali Güccük, Abdul Samet Kezer, Muhammet Yasin Yiğit, Özgür Koray Bayram, Neslihan Karsavuran, Mehmet Tekel, Serkan Bayram, Ömer Atılmış, Merve Akarsu ve Betül Başkan ile antrenörler Merve Aslan ve Nazım Denizhan davet edildi.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, milli takıma davet edilen sporcu ve antrenörlerle bir araya gelerek, mutluluklarını paylaştı.

  Fındıklı, badmintondaki özverili çalışmaların meyvelerini verdiğini ifade ederek, “Badminton Milli Takımımıza ilimizden 10 sporcumuzun ve 2 antrenörümüzün davet edilmesi bizleri oldukça memnun etti ve onurlandırdı. Kuşkusuz bu başarıda önce sporcularımız disiplinli ve azimli çalışması en önemli etkendir. Bir başka etken ise Antrenörümüz Nazım Denizhan’ın özverili ve verimli antrenmanları bir başka etkendir. Hem sporcumuzu hem de antrenörümüzü tebrik ediyor, Milli Takım'da da yeni başarılar elde etmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan ise Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’ya kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “İlimizde badminton branşının bu seviyelere gelmesinde en büyük desteği olan İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’dır. Müdürümüz sağ olsun bize yıllarca her türlü desteği verdi. Gerek Tesis, gerek antrenman için malzeme gerekse de müsabakalara giderken sağladığı kolaylıklar sayesinde sporcularımız milli takım düzeyine gelerek bu seviyelere ulaştılar” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız