SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Şampiyonası Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-01-20 02:36:16
Badminton Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Okullar Arası Genç Erkek ve Bayanlar Badminton İl Şampiyonası" müsabakaları sona erdi.

Yakınca Spor Salonunda düzenlenen maçlarda, bayanlar kategorisinde 11, erkeklerde 10 okul takımı mücadele etti.

Bayanlarda Atatürk Kız Anadolu Lisesi birinci, Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü olurken erkeklerde ise Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi birinci, Tecde Anadolu Lisesi ikinci, Mahmut Çalık Anadolu Lisesi üçüncülüğü kazandı.

Bayanlarda ve erkeklerde birinci olan takımlar, grup müsabakalarında Malatya'yı temsil etmeye hak kazandı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız