SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Üniversiteler Arası Badminton B Kategorisi Grup Birinciliği Müsabakaları Kampus Spor Salonu'ndaki ödül töreniyle sona erdi. Takım sıralamasında Fırat Üniversitesi birinci, İnönü Üniversitesi ikinci oldu.

Badminton Grup Birinciliği maçlarına ilişkin olarak üniversiteden şu bülten yayınlandı:

"Üniversiteler Arası Badminton B Kategorisi Grup Birinciliği Müsabakaları Kampus Spor Salonumuzda yapılan ödül töreni ve kapanış seremonisiyle tamamlandı. Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan İçen, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Recep Karabulut ile davetliler katıldı.

12 ila 15 Mart 2009 Tarihleri arasında gerçekleşen Üniversiteler Arası Badminton B Kategorisi Grup Birinciliği Müsabakalarında üniversitemiz takım sıralamasında ikinci, ferdi bay sıralamasında üçüncü olurken ferdi bayan sıralamasında birinci olmayı başardı.
Yapılan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Ferdi Bayan Sıralama Sonuçları
1-Handan Baysal (İnönü Ünv.)
2-Ayşegül Sevim (Fırat Ünv.)
3-Mine Turgut (Fırat Ünv.)
4-C.Gözde Topal (Cumhuriyet Ünv.)

Ferdi Bay Sıralama Sonuçları
1-Muhammet Baş (Fırat Ünv.)
2-Mehmet Çiçek (Fırat Ünv.)
3-Fatih Tatar (İnönü Ünv.)
4-Turgut Bal (M.Kemal Ünv.)

Takım Sıralama Sonuçları
1- Fırat Üniversitesi
2- İnönü Üniversitesi
3- Cumhuriyet Üniversitesi
4- Mustafa Kemal Ünv.
5- Gaziantep Ünv.
6- Kafkas Ünv."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız