SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Badminton Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Cumhuriyet'in 87. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Badminton Turnuvası düzenlendi.

Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara 68 sporcu katıldı. Gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde yapılan turnuva iki gün sürdü. Müsabakalarda genç erkeklerde Ahmet Can Salduz birinci, Kerem Kaylı ikinci, Muaz Doğan üçüncü, genç bayanlarda Özge Mermer birinci, Kader Demir ikinci, Gülcan Dalaner ise üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Emin Doğan birinci, Ramazan Moran ikinci, Mehmet Akarsu üçüncü, yıldız bayanlarda Betül Başkan birinci, Hayrunisa Dere ikinci, Semra Varal ise üçüncü oldu. Küçük erkeklerde Murat Moran birinci, Naimcan Karabulut ikinci, Serkan Bayram üçüncü, küçük bayanlarda Zehranur Hafızoğlu birinci, Hanım Gürbüz ikinci, Aslı Taştan üçüncü oldu. Minik erkeklerde Batuhan Ülger birinci, Koray Bayram ikinci, minik bayanlarda Aleyna Pala birinci, Ayça Hafızoğlu ise ikinci oldu.

Müsabakalar hakkında bilgi veren Badminton Başhakemi Hüseyin Uğur, "Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Badminton Turnuvası düzenledik. Müsabakalarımız küçükler, yıldızlar, gençler ve minikler kategorilerinde yapıldı. Müsabakalarda sporcularımız ferdi olarak mücadele etti. Gayet güzel ve çekişmeli mücadeleler oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız