SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağ-Kurlulara TÖTM Hizmeti Genişliyor..

A- A+ PAYLAŞ

Bağ-Kur ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) arasında, halen Bağ-Kur sigortalılarına yönelik olarak 3 branşta verilen teşhis ve tedavi hizmetlerinin sınırları genişletiliyor. İki kurum arasında, Bağ-Kur sigortalılarına yönelik "Sağlık Paketi" anlaşmasının 9 branşa çıkarılması için ön anlaşma sağlandı.

Bağ-Kur'lu esnaf, sanatkar ve çiftçilerin; halen Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji ve Hemodializ konularında sağlık hizmeti alabildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nden tedavi konusunda yaşadıkları sıkıntıların çözümü, diğer branşlarda da tedavi hizmeti alabilmeleri için, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'in girişimiyle Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Mutlu Meydanlı ile Bağ-Kur İl Müdürü Metin Sümer, Esnaf Sarayı'nda biraraya geldi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Mutlu Meydanlı ve Bağ-Kur İl Müdürü Metin Sümer'e teşekkür ederek, "Bağ-Kur'lu esnaf ve sanatkarlarımızın Turgut Özal Tıp Merkezi'nden daha fazla yararlanmasını istiyoruz. Turgut Özal Tıp Merkezi bölgemiz için çok önemli. Tüm Malatyalılar gibi, esnaf ve sanatkarlarımızın da buradan yararlanmasını istiyoruz" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Meydanlı ile Bağ-Kur İl Müdürü Sümer ise, Bağ-Kur'luluların sıkıntıların çözümü için çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

ESKKK Başkanı Ali Evren de, Turgut Özal Tıp Merkezi ile Bağ-Kur'un 9 tedavi paketinden oluşan yeni bir program üzerinde anlaşma sağladıklarını belirterek, "Esnaf ve sanatkarlarımızın Turgut Özal Tıp Merkezi'nden daha fazla yararlanmalarını istiyoruz. 2 yıldan beri bu konuda mücadele veriyoruz" dedi.

Tarafların, önümüzdeki hafta tekrar biraraya gelecekleri ve muhtemelen paket anlaşmanın imzalanacağı belirtiliyor.

PAKET ANLAŞMA HANGİ BRANŞLARI KAPSAYACAK?
Bağ-Kurluların halen Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji ve Hemodializ branşlarındaki hizmetlerinden yararlandığı Turgut Özal Tıp Merkezi ile Bağ-Kur arasındaki yeni sağlık paketinin imzalanmasıyla, sigortalılar ve yakınları; Üroloji, Göz, Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Ortopedi ile Kulak-Burun-Boğaz tedavi hizmetlerinden de yararlanmaya başlayacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız