SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağımsız Başkan 'Evet'çi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesi Tepehan beldesinin bağımsız belediye başkanı Mehmet Öner, referandumda Evet oyu vereceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP Merkez İlçe Başkan yardımcısı Bülent Tüfekci, Pütürge il genel meclis üyesi Battal Paşahan, AKP'li bazı yöneticiler, Tepehan'a bağlı 34 köy muhtarı ile Tepehan beldesinde iftar yemeğinde bir araya geldiler. Tepehan Belediye Başkanı Mehmet Öner'in davetlisi olarak iftar yemeğine katılan Malatya'dan giden heyet, daha sonra Tepehan'ın Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Öner'i makamında ziyaret ederek beldenin sorunları hakında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Tüfekci, "Bilindiği gibi 12 Eylül'de referandum var. Refrandum dolayısıyla ilçe gezilerimizi sürdürüyoruz" dedi

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise, "Tepehan'a gelirken yol çalışmalarını da inceledik. Pütürge ve Tepehan'a büyük yatırımlar yapılıyor. Vatandaşların sorunlarını dinledik. Beldenin Nemrut yolu üzerinde oluşu turizm açısından çok önemli. Buralara turizimle ilgili yatırımlar yapılırsa belde daha iyi kalkınır. Tepehanlı iş adamlarımızın Tepehan'a yatırım yapmalarını canı gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tepehan Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Öner de, "Beldemizin birçok sorunları var. Bu sorunları en kısa zaman içinde sizlerin yardımlarıyla iş adamlarımız katkılarıyla çözmek istiyoruz" diyerek daha sonra şunları belirtti:

"Bizler belde olarak 12 Eylül'de yapılacak olan evet-hayır referandumunda evet oyu kullanacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız