SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bağımsız Davranabiliyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mavi Köprü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin sergilediği muhteşem gösteri geceye damgasını vurdu. 

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik öncesi konuşan Mavi Köprü Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Özlem Karaman, "Bizim için kaç tane öğrencimizin olduğundan çok, kaç tane öğrencimizin engellerinden kurtulduğu önemlidir. Mavi Köprü'ye tekerlekli sandalyeyle gelen 14 öğrencimiz artık bağımsız yürüyebiliyor ve bize geldiğinde harfleri tanımakta güçlük çeken 52 engelli öğrencimiz ise bağımsız okuyup yazabiliyor. Bugün burada öğrencilerimize başarı belgelerini ve ödüllerini vermekten büyük onur duyduk.Bu başarılarımızın devamının geleceği müjdesini vermek istiyorum. Bu özel günümüzü bizimle paylaşan değerli Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrenciler, "Kur-an'ı Kerim Tilaveti, Kelebek ve Arı Rontu , Üsküdara Gideriken Rontu, Dünya Çocukları Kültür Şöleni, Azeri Dans Gösterisi , Mehteran Gösterisi ve Yürüme-Okuma-Yazma Ödül Töreni" gösterilerle izleyenleri büyülediler.

Öğrencilerin düzenlediği etkinliği baştan sona izleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, program sonunda öğrencilere hediye takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız