SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağımsızlar Birleşik Oy Pusulasında

A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız adayların, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili genel seçiminde birleşik oy pusulasında yer almasına ilişkin birinci madde TBMM Genel Kurulu’nda 430 oyla kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa değişikliği teklifinin 2. tur oylamasında, 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimde, bağımsız adayların birleşik oy pusulasında yer almasını öngören birinci maddenin gizli oylaması yapıldı. Oylamaya 456 milletvekili katılırken, sözkonusu madde, 20 ret oyuna karşılık 430 oyla kabul edildi.

Bağımsız adayların birleşik oy pusulasında yer almasını düzenleyen teklifin, yürürlüğe ilişkin ikinci maddesi ise, 13 ret oyuna karşılık, 418 oyla kabul edildi.

Bağımsız adayların 22 Temmuz'da yapılacak milletvekili genel seçiminde birleşik oy pusulasında yer almasını düzenleyen Anayasa değişikliği teklifinin tümü ise, 12 ret oyuna karşılık, 429 oyla kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız