SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağımsızların Yeri Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:26
Bağımsızların Yeri Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran 2015 Genel Seçimler öncesi siyasi partilerin oy pusulalarındaki yerleri daha önce belirlenirken bağımsız adaylarında sıralamadaki yerleri bugün belirlendi. 

Malatya İl Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen kura çekimi ile oy pusulasında siyasi partilerden hemen sonra bağımsız aday Ali Özşeker gelecek. Özşeker’den sonra Münir Doğan Ölmeztoprak son sırada ise Ali Yalçın yer alacak.

Buna göre oy pusulalarındaki yeni sıralama şöyle olacak:

1- DYP

2- Millet ve Adalet Partisi

3- Anadolu Partisi

4- Komünist Parti

5- Millet Partisi

6- Merkez Parti

7- Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

8- Halkın Kurtuluşu Partisi

9- Liberal Demokrat Parti

10- MHP

11- HDP

12- BBP ve Saadet Partisi

13- CHP

14- AK Parti

15- DSP

16- Yurt Partisi

17- Demokrat Parti

18- Vatan Partisi

19- Bağımsız Türkiye Partisi

20- Ali Özşeker

21- Münir Doğan Ölmeztoprak

22- Ali Yalçın

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız