SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bağımsızlığı Tartışılır Hale Getirdiler''

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanından, AKP hükümetine sert eleştiriler.. Genel başkan yardımcısının yanı sıra İstanbul ve Elazığ il başkanlarının da katıldığı iftar yemeğinde, iktidara sert tepki geldi.

MHP Malatya İl Örgütü tarafından, Kervansaray Lokantası’nda verilen iftar yemeğine Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Elazığ İl Başkanı Faruk Erdem, Malatya Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, kadın Kolları Başkanı Gülşen Özer, bazı ilçe başkanları, Ülkü Ocağı Başkanı Burhan Coşkun, eski milletvekili Namık Durhan ile çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeğinin başlangıcında konuşan il başkanı Ekici, manevi bir ilkimde buluşarak, dünü, bugünü ve geleceği paylaşma adına yemeği düzenlediklerini belirtti. Türkiye’nin, “batının emperyalist güç merkezleri tarafından insan hakları, demokrasi, çağdaşlaşma maskesi altında sinsi ve haince planlarının uygulanmak istendiği, tuzak üstüne tuzakla karşı karşıya gelen” bir durumda olduğunu öne süren Ekici, “Ülkemizi yöneten iktidar sahiplerinin taviz ve teslimiyetçi anlayışı, irade zafiyeti, inisiyatif kullanamaması asıl acı gerçektir. İktidar olan ancak muktedir olamayan AKP, ülkeyi peşkeşlerle yönetme histerisine yakalanmış, 4 yılda siyasal ve ekonomik bağımsızlığı tartışılır bir ülke haline getirmiştir.

Ancak bilin ki acz içinde milletimizin geleceğini karartmanızın vebali sizleri acı sona doğru sürüklemektedir.Partililerinizin ifadesi ile tuzunuz koktu ,gidişiniz yakındır.Yine rüzgarla savrulup atılacaksınız.Gideceksiniz ama sonra mutlaka hesap vereceksiniz.

Halkımız başta ekonomik ve siyasal olmak üzere bir çok konuda planlı bir şekilde Dezenfermasyon denilen bilgi kirliliği bombardımanına tutularak, çaresizlik, ümitsizlik ve alternatifsizlik gibi art niyetli söylemlerle psikolojik olarak çökertilmek istenmekte,ülkeyi yöneten siyaset sihirbazları illüzyonlarına devam etmektedir.

Ülkemizin kurtuluşu ise gövdeyi değil,ruhu öldüren bu iktidardan bir an önce kurtulmasına bağlıdır.Bunun İçin Bir Olmalıyız,İri Olmalıyız Ve Diri Olmalıyız. Başarmanın temel şartı da budur.”dedi.

Daha sonra genel başkan yardımcısı Işıklar ve İstanbul İl Başkanı Barutcu da kısa birer konuşma yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız