SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bağırarak Söylemek Lazımmış'

A- A+ PAYLAŞ

Kurtlar Vadisi dizisinin "Çakır" rolündeki başarısıyla daha da ünlenen oyuncusu Oktay Kaynarca'nın ismi, baba yurdu olan Hekimhan- Güzelyurt'ta bir caddeye verildi. Cadde için resmi açılış töreni düzenlendi. Bu arada Kaynarca, Malatya'da da Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

ADINA CADDE..
Kaynarca'nın ismi memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt Kasabasında, belediye kararı ile daha önce babasının oturduğu caddeye verildi. Oktay Kaynarca Caddesi'nin açılışı için, Cumartesi günü başlayan Güzelyurt Kültür Festivali kapsamında resmi tören düzenlendi. Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Mehmet Şahin'in de katıldığı törende konuşan Kaynarca, Güzelyurt'un eski adı Cüzüngürt'ü söyleyerek "Çocukluğumdan beri gördüğüm bu Cüzüngürt'ü en son görmekten dolayı çok mutluyum. Farklı duygularla geldim. çünkü burası baba toprağımız. Bayrağımızın dalgalandığı yer yer bizim memleketimiz, tabi ki her köşesi için her şeyi yapacağız. Ama burası orijinal baba toprağı. Ötesi yok işte" dedi.

İlk kez soyadını çok sevdiğini ifade eden Kaynarca, "Geldiğimden beri sürü Kaynarca ile karşılaşıyorum. Bir sürü Kaynarca var. İlk defa soyadım çok hoşuma gitmeye başladı. İlk defa onu fark ettim. Tabi ki soyadımı seviyorum ama, bu kadar Kaynarca'yı bir arada görmek daha değerli kılıyor her şeyi" diye konuştu.

Kendisinin Karadenizli olarak bilindiğini ve bunun için iddialara girildiğini söyleyen Kaynarca, "Doğrusu bunu biraz aydınlığa kavuşturmak lazım. Ben Malatyalıyım, Hekimhanlıyım. Bu çok bilinmez. Ben bunu söylerim, söylerim ama bir türlü bunu kimse dile getirmez. Normalde her yerde söylüyorum. Benim Karadenizli olduğuma dair bahse girenler oluyor. Herkes Karadenizli zanneder beni. Etrafımdaki herkes benim Malatyalı olduğumu bilir ama, demek ki biraz daha bağırarak söylemek lazımmış. Bundan sonra merak
etmeyin, bağırarak söyleyeceğim" ifadelerini kaydetti.

Baba ocağına en son 1980 yılında gizlice gelip gittiğini söyleyen Kaynarca, törenden sonra amcası Ali Kaynarca ile hasret giderdi.

MALATYASPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET..
Bu arada Oktay Kaynarca, Malatya'da da Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı İlhan Deniz, ünlü oyuncunun Malatyaspor Kulübü'nü ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, günün anısına üzerinde "Oktay Kaynarca" yazılı bir Malatyaspor forması hediye etti.

Kaynarca da, "Malatya baba toprağım benim.." derken, Deniz'e de "Başkanım çıkar oynarım gerekirse.." diye de espri yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız